A2ZAPK

Yu2Go TV1.8.300

Yu2Go TV v1.8.300

Downloads: 172


Free

Yu2Go TV / Specifications

Yu2Go TV / Screenshots

Yu2Go TV 1.8.300
Loading... Yu2Go TV 1.8.300
Loading... Yu2Go TV 1.8.300
Loading... Yu2Go TV 1.8.300
Loading... Yu2Go TV 1.8.300
Loading... Yu2Go TV 1.8.300
Loading... Yu2Go TV 1.8.300
Loading... Yu2Go TV 1.8.300

Yu2Go TV / Description

Za korišćenje naše aplikacije potrebno je da se pretplatite na neki od naših paketa preko našeg web sajta www.yu2go.com

YU2GO je IPTV servis nove generacije sa više od 170 EX-YU kanala! Najbolja muzika sport i filmovi iz regiona na jednom mjestu! Mi vam omogućavamo da sve EX-YU kanale gledate uživo u visokom kvalitetu slike premotavate do 7 dana unazad i snimate po vlastitom izboru.

Zapratite nas na facebook-u www.facebook.com/yu2go ili nas kontaktirajte putem maila [email protected]

Naša aplikacija je prilagođena da pruži bogato i nesvakidašnje iskustvo. Sve funkcionalnosti interaktivne televizije u vašem džepu bilo gde da vam zatreba. YU2GO je tu da vam pruži stabilan i kvalitetan servis bilo gde da se nalazite.

Snimanje / nPVR:

Uz YU2GO možete da zabilježite i sačuvate sve ono što se prikazuje na televiziji! Želite da snimite nešto što tek dolazi? Nema problema zakažite snimanje vašeg omiljenog sadržaja na klik i uživajte u vlastitoj videoteci.

Premotavanje do 7 dana unazad svih naših kanala / Catchup:

Kasnite na početak vaše omiljene serije ili vam se gleda dokumentarac koji se upravo završio - nema problema! Gledajte vaš omiljeni sadržaj kad vi to želite! Catchup TV je funkcionalnost baš za tebe!

Zašto YU2GO IPTV?

YU2GO je jedinstven IPTV servis nove generacije koji vam donosi najbolje EX-YU kanale po super cijenama uz vrhunski kvalitet slike! Najbolje serije filmovi sport i muzika kombinovano sa sjajnim funkcionalnostima kreiraće vaše jedinstveno korisničko iskustvo! Od sada sve na jednom mjestu po super cijeni. Bilo gde da se nalazite i bilo koji uređaj da koristite YU2GO TV će vam omogućiti da pratite 170+ naših kanala.

Pretplatite se na neki od naših paketa i doživite nesvakidašnje iskustvo gledanja interaktivne televizije nove generacije. www.yu2go.com

Omogućen vam je i test od 48h potrebno je samo da se prijavite preko našeg sajta.

Show More >

Choose Download Locations for Yu2Go TV v1.8.300


Yu2Go TV / Tags

Share Yu2Go TV At Social Media