A2ZAPK

EPP – Pomáhej pohybem1.15.1

EPP – Pomáhej pohybem v1.15.1

Downloads: 276


Free

EPP – Pomáhej pohybem / Specifications

EPP – Pomáhej pohybem / Screenshots

EPP – Pomáhej pohybem 1.15.1
Loading... EPP – Pomáhej pohybem 1.15.1
Loading... EPP – Pomáhej pohybem 1.15.1
Loading... EPP – Pomáhej pohybem 1.15.1
Loading... EPP – Pomáhej pohybem 1.15.1
Loading... EPP – Pomáhej pohybem 1.15.1
Loading... EPP – Pomáhej pohybem 1.15.1
Loading... EPP – Pomáhej pohybem 1.15.1
Loading... EPP – Pomáhej pohybem 1.15.1
Loading... EPP – Pomáhej pohybem 1.15.1

EPP – Pomáhej pohybem / Video Trailer or Demo

EPP – Pomáhej pohybem / Description

S mobilní aplikací EPP od Skupiny ČEZ a Nadace ČEZ pomáháte pohybem. Ať už s telefonem běháte jezdíte na kole nebo chodíte na procházky každá aktivita znamená body pro vámi vybraný projekt který Nadace ČEZ finančně podpoří.

Mobilní aplikace EPP – Pomáhej pohybem je nástroj který uživateli umožní vlastním aktivním pohybem určovat které projekty a v jaké výši má Nadace ČEZ finančně podpořit.
Aplikace zaznamenává pohyb uživatele (např. chůze běh jízda na kole lyžování ale třeba i interiérové aktivity typu běh na běžícím pásu) a kromě běžných údajů o rychlosti čase tempu či vzdálenosti také generuje body. Ty může uživatel kdykoli věnovat některému z aktuálně nabízených projektů neziskových organizací škol nebo obcí. Pokud uživatelé aplikace svým pohybem nashromáždí za daný čas určitý počet bodů Nadace ČEZ projekt podpoří konkrétní dopředu známou částkou. Aktuální i již podpořené projekty včetně stavu bodů a cílových částek lze sledovat na www.pomahejpohybem.cz nebo na www.nadacecez.cz

Aplikace může fungovat i jako klasický sporttracker. Aplikace generuje i statistiky osobních výkonů tříděné po dnech druzích pohybu atd. Stažení aplikace její používání generování bodů je pochopitelně zdarma datové připojení vyžaduje aplikace jen v okamžik spuštění nebo kdy chce uživatel věnovat vygenerované body některému z aktuálně nabízených projektů. Aplikace je optimalizována pro mobilní telefony s operačními systémy Apple iOS od verze 7 a Android od verze 4.0. Používání aplikace je buď anonymní nebo s registrací prostřednictvím e-mailu či účtu na Facebooku.

Pozor po zapnutí si zkontrolujte zda máte zapnutý pohyb v exteriéru (body se generují podle pohybu pod GPS) nebo interiér (body se generují podle pohybových čidel v mobilu.)
www.cez.cz
With mobile applications EPP from CEZ Group CEZ Foundation helping movement. Whether you run a telephone ride a bike or go for walks each activity means points for your specific project which ČEZ Foundation will financially support.

Mobile applications EPP - Help a movement is a tool that allows users to its own active movement to determine which projects and to what extent has the CEZ Foundation financially supported.
Application records the movement of the user (eg. Walking running cycling skiing but also indoor activities such run on the treadmill) and in addition to routine data on speed time pace and distance also generates points. You the user can at any time to pay any of the currently offered projects of non-profit organizations schools or municipalities. If users of the application by moving accumulate at the time a certain number of points ČEZ Foundation project will support specific amount known in advance. Current also has supported projects including the status points and target amounts can be viewed on www.pomahejpohybem.cz or www.nadacecez.cz

The application can function as a conventional sporttracker. The application generates and personal performance statistics sorted by day the types of movement etc. To download an application its use generating points is of course free data connection application requires only the start time or when the user wants to pay points generated by any of the currently offered projects. The application is optimized for mobile phones with operating systems Apple iOS since version 7 and Android from version 4.0. Using either anonymous or registration via e-mail or Facebook account.

Attention after switching to make sure you have turned on movement in the exterior (points are generated according to the movement under GPS) or interior (points are generated by motion sensors in mobile.)
www.cez.cz

Show More >

EPP – Pomáhej pohybem / What's New in v1.15.1

Oprava chyb.

Choose Download Locations for EPP – Pomáhej pohybem v1.15.1



Telegram

.

EPP – Pomáhej pohybem / Tags

Share EPP – Pomáhej pohybem At Social Media

.