A2ZAPK

gjirafaVideo2.5.86

gjirafaVideo v2.5.86

Downloads: 1234


Free

gjirafaVideo / Specifications

gjirafaVideo / Screenshots

gjirafaVideo 2.5.86
Loading... gjirafaVideo 2.5.86
Loading... gjirafaVideo 2.5.86
Loading... gjirafaVideo 2.5.86
Loading... gjirafaVideo 2.5.86
Loading... gjirafaVideo 2.5.86
Loading... gjirafaVideo 2.5.86
Loading... gjirafaVideo 2.5.86

gjirafaVideo / Description

Video platforma më e madhe shqiptare që ofron mundësi të shikoni dhe ngarkoni video. Video të ndryshme për çdo kategori filma seriale emisione lajme dokumentarë e shumë të tjera. Shiko videot e preferuara në çdo pajisje kudo që ndodhesh dhe kurdo që dëshiron.

GjirafaVideo për kënaqësinë tuaj ju ofron video të kualitetit më të lartë dhe me performanca super të shpejta.

GJITHMONË ME TY

- Shiko video ekskluzive vetëm në gjirafaVideo.
- Serialet më të shikuara shqiptare (Stupcat Kafeneja Jonë etj).
- Lajmet më të fundit nga portalet më të vizituara shqiptare.
- Kategori e veçantë me video vetëm për fëmijë.
- Klikoni butonin Ndjek për tu njoftuar për videot më të reja nga kanalet që ju pëlqejnë.
- Tregoju të tjerëve si ndihesh duke lënë komente pëlqime ose duke shpërndarë videot.
- Vlerësoni videot që shikoni dhe na tregoni cilat ju pëlqejnë kështu do të ofrojmë videot më të mira për shijen tuaj.

Politika e privatësisë dhe kushtet e pëdorimit:
- https://video.gjirafa.com/per-ne#politika-e-privatesise
- https://video.gjirafa.com/per-ne#kushtet-e-perdorimit

Të gjitha të drejtat autoriale janë të rezervuara sipas kushteve dhe politikave të përdorimit. Në momentin që ngarkohet përmbajtje në GjirafaVideo përdoruesit i japin të drejtën Gjirafa Inc. licencën globale për shpërndarje dhe përdorim në riprodhim shkarkim shpërndarje dhe shfaqje në forma të ndryshme por gjithnjë të lidhura me shërbimin e Gjirafa Inc. dhe degëve të saja. Me këtë rast gjithashtu i ipet mundësi secili përdorues të shërbimit të ketë një leje jo-ekskluzive të qasjes në përmbajtje përmes shërbimit që nëkupton mundësinë e përdorimit riprodhimit shkarkimit shpërndarjes shfaqjes dhe gjërave tjera të lidhura me shërbimin sipas kushteve të përdorimit.

Nëse besoni se të drejtat tuaja autoriale janë shkelur ju lutem të na kontaktoni në [email protected]

Show More >

gjirafaVideo / What's New in v2.5.86

- Versioni i ri i player-it
- Përmirësimi i gabimeve teknike
- Përmirësime në performancë

Choose Download Locations for gjirafaVideo v2.5.86


gjirafaVideo / Tags

Share gjirafaVideo At Social Media