A2ZAPK

Taboo Online - Tabu Anlat Bakalım.62

Taboo Online - Tabu Anlat Bakalım v.62

Downloads: 1011


Free

Taboo Online - Tabu Anlat Bakalım / Specifications

Taboo Online - Tabu Anlat Bakalım / Screenshots

Taboo Online - Tabu Anlat Bakalım .62
Loading... Taboo Online - Tabu Anlat Bakalım .62
Loading... Taboo Online - Tabu Anlat Bakalım .62
Loading... Taboo Online - Tabu Anlat Bakalım .62
Loading... Taboo Online - Tabu Anlat Bakalım .62
Loading... Taboo Online - Tabu Anlat Bakalım .62
Loading... Taboo Online - Tabu Anlat Bakalım .62
Loading... Taboo Online - Tabu Anlat Bakalım .62
Loading... Taboo Online - Tabu Anlat Bakalım .62
Loading... Taboo Online - Tabu Anlat Bakalım .62

Taboo Online - Tabu Anlat Bakalım / Description

Proton Movies | Tabu oyunu anlat bakalım konseptiyle tüm zamanların en çok tutkunu olan oyunlarından birisi. Tabu benzeri oyunlar hem çocuklar hem de yetişkinler için sınırsız bir eğlence sunuyor!

Sessiz sinema gibi oyunları seviyorsanız ve evde olduğunuz günlerinde eğlenceye ihtiyaç duyuyorsanız online tabu imdadınıza yetişiyor! Online tabu ile evde olmanıza rağmen sosyalleşebilir sosyalleşirken eğlencenin dibine vurabilirsiniz. Gelenekselleşmiş tabu oyununun dijitali tabu online birçok yenilik barındırıyor.

Sesli oynama opsiyonu sayesinde oyun oynadığınız kişilerle kendinizi aynı ortamda hissedecek heyecanınızı karşı tarafa geçirebileceksiniz. Üstelik çizimli tabu ile çizim yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Tabu en basit anlamıyla yasaklı kelimeleri dile getirmeden bir kelimeyi anlatma oyunudur. Örneğin; rodeo kelimesini anlatmak isterseniz neler söylersiniz? Muhtemelen aklınıza gelen ilk kelime boğa olur fakat ana kelimeyi doğrudan çağrıştıracak kelimeler yasaklıdır. Bunun yerine İspanya’da her yıl düzenlenen bir yarışma olduğundan bahsederek kelimeyi çağrıştırmayı deneyebilirsiniz. Burada iş tamamen sizin hünerlerinize kalıyor! Hünerlerinizi sergileyin ve ne kadar iyi bir anlatıcı olduğunuzu herkese kanıtlayın!

Arkadaşlarınızla birlikte oynayacak bir tabu oyunu arıyorsanız ve bu oyunun hatalardan arındırılmış olmasını istiyorsanız Taboo Online tam size göre!

Kolay kelimeler olduğu gibi zor kelimelerle de karşılaşacaksınız kaygılanmanıza gerek yok! Anlatamadığınız ya da anlayamadığınız kelimelerde pas hakkını kullanabilir ve başka bir kelimeye geçebilirsiniz. Ancak pas hakkınızın sınırlı olduğunu unutmayın.

Türkçe olması itibariyle diğer tabu oyunları arasından sıyrılan oyunumuzda karmaşık olan hiçbir şey yok oyunu oynamaya başlar başlamaz uygulama dinamiklerini yüzlerce defa deneyimlemiş gibi rahat olacaksınız çünkü kullanıcı deneyimi bizim için çok önemli! Bu yüzden kafa karıştırıcı detaylar yerine yalın bir tasarım ile kullanışlı bir Türkçe tabu oyunu yarattık. Üstelik ücretsiz!


Nasıl Oynanır?
Dilediğin odalardan sana en uygun olduğunu düşündüğün odaya katıl ve anlatmaya başla! Başkalarıyla oynayabileceğin gibi dilersen bir oda kurarak arkadaşlarınla da oynayabilirsin.

Pas hakkı süre oyuncu sayısı oyunun kaçta biteceği ve minimum oda puanını ayarlayın oyun modunu seçin ve anlatmaya-dinlemeye başlayın!

Çizim yeteneğine güveniyor musun? Öyleyse çizim yeteneğini herkese göstermenin tam zamanı! Anlatman gereken kelimeyi çizerek anlatmaya çabala oyunun kurallarına dikkat et! Çizerken direkt olarak kelimeyi ya da kelimenin harflerini yazmak gibi hatalar yapma.

Kim bilir belki de en iyi anlatıcı sen olabilirsin!

Kaç Kişi Oynanır?
1 kişilik 2 kişilik 4 kişilik başta olmak üzere bu sayıyı 8’e dahi çıkarabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ya da uygulama içerisindeki odalarda tanıştığınız insanlarla eğlence dolu dakikalar sizi bekliyor.

SESLİ TABU - TABOO ONLİNE: Son zamanların en eğlenceli oyunu!

*İster BAŞKALARIYLA ister ARKADAŞLARINLA SESLİ TABU - Yasak Kelime oyunu!
*HER HAFTA EKLENEN BİNLERCE KELİME
*ONLINE MODU SAYESİNDE BİR SÜRÜ İNSANLA HEM SOSYALLEŞ HEM EĞLEN!


Kulaklığını tak kartta yazan kelimeyi belirli süre içinde takım arkadaşına anlatmaya başla.
Yasak kelimeleri kullanmadığına emin ol!


ÇEVRİMİÇİ OYNA
-Sana uygun odaya katıl ya da kendi odanı yarat.
-İnsanlarla eşleş.
-Konuşarak anlatmaya başla uzaktayken da tabu - yasak kelime oyununun tadını çıkar!
The taboo game is one of the most popular games of all time with its "tell me" concept. Taboo-like games offer endless fun for kids and adults alike!

If you like games like charades and need entertainment on your days at home online taboo comes to your rescue! With the online taboo you can socialize even though you are at home and you can hit the bottom of the fun while socializing. The digital taboo of the traditional taboo game contains many innovations online.

Thanks to the option to play with voice you will feel yourself in the same environment with the people you play games with and you will be able to pass your excitement to the other side. Moreover you can show your drawing skills with the taboo with drawing.

Taboo in its simplest sense is a game of telling a word without uttering forbidden words. For example; If you want to explain the word rodeo what would you say? Probably the first word that comes to your mind is "bull" but words that directly evoke the main word are prohibited. Instead you can try to evoke the word by mentioning that there is an annual competition in Spain. Here it's all up to your skills! Show off your skills and prove to everyone what a good narrator you are!

If you are looking for a taboo game to play with your friends and you want this game to be free of bugs Taboo Online is for you!

You will encounter difficult words as well as easy words no need to worry! You can use the pass right and switch to another word in the words that you cannot explain or understand. But remember that your pass is limited.

There is nothing complicated in our game which stands out from other taboo games in terms of being in Turkish. As soon as you start playing the game you will feel comfortable as if you have experienced the application dynamics hundreds of times because user experience is very important to us! That's why we created a useful Turkish taboo game with a simple design instead of confusing details. Plus it's free!


How to play?
Join the room you think is most suitable for you from the rooms you want and start telling! As you can play with others you can also set up a room and play with your friends.

Set the pass time number of players what time the game will end and the minimum room score choose the game mode and start talking-listening!

Do you trust your drawing talent? Then it's time to show everyone your drawing talent! Try to explain the word you need to tell by drawing pay attention to the rules of the game! Do not make mistakes like writing the word or the letters of the word directly while drawing.

Who knows maybe you can be the best narrator!

How Many People Play?
You can even increase this number to 8 especially for 1 person 2 people 4 people. Fun-filled moments await you with your friends or the people you meet in the rooms within the application.

AUDIO TABOO - TABOO ONLINE: The most entertaining game of recent times!

*AUDIO TABOO - Forbidden Word game whether with OTHERS or WITH YOUR FRIENDS!
*THOUSANDS OF WORDS ADDED EVERY WEEK
*GET SOCIAL AND FUN WITH LOTS OF PEOPLE THANKS TO THE ONLINE MODE!


Put on your headphones start telling the word on the card to your teammate within a certain time.
Make sure you don't use forbidden words!


PLAY ONLINE
-Join the room that suits you or create your own.
-Match with people.
-Start by speaking taboo when you're away - enjoy the forbidden word game!

Show More >

Choose Download Locations for Taboo Online - Tabu Anlat Bakalım v.62



Telegram

.

Taboo Online - Tabu Anlat Bakalım / Tags

Share Taboo Online - Tabu Anlat Bakalım At Social Media

.