A2ZAPK

Pop Kanale IPTV - Shiko Tv Shqip2.1.1.7

Pop Kanale IPTV - Shiko Tv Shqip v2.1.1.7

Downloads: 1443


Free

Pop Kanale IPTV - Shiko Tv Shqip / Specifications

Pop Kanale IPTV - Shiko Tv Shqip / Screenshots

Pop Kanale IPTV - Shiko Tv Shqip 2.1.1.7
Loading... Pop Kanale IPTV - Shiko Tv Shqip 2.1.1.7
Loading... Pop Kanale IPTV - Shiko Tv Shqip 2.1.1.7

Pop Kanale IPTV - Shiko Tv Shqip / Description

Shqip Player eshte nje aplikacion player i cili ju mundeson te ngarkoni listen tuaj te kanaleve te cilat posedoni ju. Shqip Player ka player te integruar dhe nuk keni nevoje per nje player te jashtem.

Pop Kanale IPTV - Shiko Tv Shqip / What's New in v2.1.1.7

Bug fix
Support per Smart Tv
Update i Ri Disa ndryshime per permiresimin e Audio Dhe Video
Shiko Tv Shqip Falas. Per Cdo pyetje si te fusni listen na kontaktoni ne Facebook POP KANALE

Choose Download Locations for Pop Kanale IPTV - Shiko Tv Shqip v2.1.1.7


Pop Kanale IPTV - Shiko Tv Shqip / Tags

Share Pop Kanale IPTV - Shiko Tv Shqip At Social Media