A2ZAPK

fiyatbu - fiyat karşılaştırma2.0.4

fiyatbu - fiyat karşılaştırma v2.0.4

Downloads: 1241


Free

fiyatbu - fiyat karşılaştırma / Specifications

fiyatbu - fiyat karşılaştırma / Screenshots

fiyatbu - fiyat karşılaştırma 2.0.4
Loading... fiyatbu - fiyat karşılaştırma 2.0.4
Loading... fiyatbu - fiyat karşılaştırma 2.0.4
Loading... fiyatbu - fiyat karşılaştırma 2.0.4
Loading... fiyatbu - fiyat karşılaştırma 2.0.4
Loading... fiyatbu - fiyat karşılaştırma 2.0.4
Loading... fiyatbu - fiyat karşılaştırma 2.0.4
Loading... fiyatbu - fiyat karşılaştırma 2.0.4
Loading... fiyatbu - fiyat karşılaştırma 2.0.4
Loading... fiyatbu - fiyat karşılaştırma 2.0.4

fiyatbu - fiyat karşılaştırma / Description

fiyatbu barkod sorgulama uygulaması ürün barkod numarasına veya adına göre ürün isim ve fiyat bilgilerini sorgulamanızı sağlayan bir uygulamadır. fiyatbu ile ürünleri gerçek market fiyatlarına göre karşılaştırabilirsiniz. Bilindik sorgulama uygulamaları gibi internet sitelerindeki fiyatları değil doğrudan gerçek mağaza fiyatlarını size getirir. Barkod numarası olan herhangi bir ürünü uygulamaya okutmanız yeterlidir. Ya da ürün adına göre arama yaparak sorgulama yapabilirsiniz. Uygulama size ürünün sistem fiyatını ve Türkiye genelindeki ortalama satış fiyatını getirecektir. Ayrıca şehirsel barkod sorgulama özelliği ile herhangi bir ürünün şehir şehir satış fiyatlarını görebilirsiniz. Böylece yapacağınız satın alma önceki en doğru kararı verebilirsiniz.

fiyatbu barkod okuyucu uygulaması ile 1.5 milyondan fazla barkodlu ürün için sorgulama yapabilirsiniz. Market kırtasiye züccaciye petshop aktar ve daha birçok işletme ürünleri için sorgulama yapabilirsiniz. Aynı zamanda sorguladığınız ürünün anlık olarak Türkiye'de farklı iller ile Türkiye geneli ortalama satış fiyatını görüntüleyebilirsiniz.

Örneğin bir markette alışveriş yaparken ürünün fiyatının pahalı mı ucuz mu olduğu hakkında fikir sahibi olmak için yapmanız gereken tek şey ürünün barkodunu okutmak olacaktır. Ürünün mağazadaki fiyatı ile farklı şehirlerdeki fiyatını hızlı ve kolay bir şekilde karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca yaptığınız geçmiş barkod aramalarını da her zaman görüntüleyebilirsiniz.

fiyatbu'yu kullanmak için kayıt olmanız gerekmez. Sadece indirip uygulamayı açmanız yeterlidir. Barkod sorguma ve barkod arama işlemi telefon kamerası ile gerçekleştirildiği için uygulamanın kameraya erişimine izin vermeniz ve telefonunuzda internet bağlantısı olması gerekmektedir.
pricebu barcode inquiry application is an application that allows you to query product name and price information according to product barcode number or name. With pricebu you can compare products with real market prices. It brings you the real store prices directly not the prices on the internet sites like familiar query applications. It is sufficient to have any product with a barcode number read by the application. Or you can search by product name. The application will bring you the system price of the product and the average sales price in Turkey. In addition with the urban barcode query feature you can see the city-by-city sales prices of any product. Thus you can make the right decision before your purchase.

With this barcode reader application you can query for more than 1.5 million barcode products. You can make inquiries for market stationery glassware petshop herbal and many other business products. At the same time you can instantly view the average sales price of the product you are inquired about in different provinces and Turkey.

For example while shopping in a grocery store all you have to do is to read the barcode of the product to have an idea of ​​whether the product is expensive or cheap. You can quickly and easily compare the price of the product in the store with the price in different cities. You can also view your past barcode searches at any time.

You do not need to register to use pricebu. You just need to download and open the application. Since barcode querying and barcode search are performed with the phone camera you must allow the application to access the camera and have an internet connection on your phone.

Show More >

fiyatbu - fiyat karşılaştırma / What's New in v2.0.4

Şimdi mağazaları ve fiyatlarını görün!
Ürünleri yalnızca şehir ismiyle değil şehirdeki mağaza ismiyle satış fiyatlarını görüntüleyin.
Ürünün şehirinizde en ucuz hangi mağazada ne kadar satıldığını öğrenin.
Hem internet fiyatlarını hem de şehrinizdeki mağaza bazlı fiyatları görüntüleyin.

Choose Download Locations for fiyatbu - fiyat karşılaştırma v2.0.4



Telegram

.

fiyatbu - fiyat karşılaştırma / Tags

Share fiyatbu - fiyat karşılaştırma At Social Media

.