A2ZAPK

EGO CEP'TE4.0.2

EGO CEP'TE v4.0.2

Downloads: 1844


Free

EGO CEP'TE / Specifications

EGO CEP'TE / Screenshots

EGO CEP'TE 4.0.2
Loading... EGO CEP'TE 4.0.2
Loading... EGO CEP'TE 4.0.2
Loading... EGO CEP'TE 4.0.2
Loading... EGO CEP'TE 4.0.2
Loading... EGO CEP'TE 4.0.2
Loading... EGO CEP'TE 4.0.2
Loading... EGO CEP'TE 4.0.2
Loading... EGO CEP'TE 4.0.2
Loading... EGO CEP'TE 4.0.2

EGO CEP'TE / Description

EGO Genel Müdürlüğünün EGO Otobüsleri Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) ve Özel Toplu Taşıma Araçlarının (ÖTA) takibine imkan veren EGO CEP’TE uygulaması yeni yüzüyle Ankara halkının hizmetindedir. Uygulama kullanıcı dostu yeni tasarımıyla birlikte sade ve hızlı yapısıyla kullanıcılara aradıklarına çok daha kolay ulaşma imkânı vermektedir.

• Ana sayfada yer alan Otobüs Nerede? özelliği ile çok hızlı bir şekilde 5 haneli durak numarasıyla aranan durağa ilgili hat otobüsünün ne zaman geleceği öğrenilebilmektedir. Favorilere eklenen duraklar Otobüs Nerede? özelliği altında otomatik olarak görünmektedir. Durağa yaklaşan otobüsler harita üzerinde de görüntülenebilmektedir.

• EGO Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hat duyuruları ve önemli gelişmeler listelenmekte ve istenilmesi halinde ayrıntılı olarak ulaşılabilmektedir.

• 5 haneli durak numarası veya durak adı ile arama yapılabilmekte ve ilgili duraktan geçen bütün hatların otobüsleri görüntülenebilmektedir. Konum izni verilmesi halinde yakında bulunan duraklar listelenebilmekte ve harita üzerinde görüntülenebilmektedir.

• Ankara’da hizmet veren bütün EGO ÖHO ve ÖTA otobüs hatları durakları saatleri o anda hizmet veren araçları ve güzergâhlarıyla görüntülenebilmektedir. Ayrıca Metro Ankaray ve Banliyö hatları temel bilgilerine ulaşılabilmektedir.

• Uygulama ile tüm Ankarakart Bayileri veya sadece yakında bulunanlar listelenebilmekte ve harita üzerinde görüntülenebilmektedir. Ayrıca eklenen Ankarakartın bakiyesi ve kullanım geçmişi görüntülenebilmekte ve bakiye yüklemesi yapılabilmektedir.

• Kullanıcılar tarafından sık kullanılan hatlar ve duraklar favorilere eklenerek daha kolay takip edilmesi sağlanmaktadır.

• Başkent 153 entegrasyonu ile ulaşım hizmeti için öneri istek veya şikayetler için hızlı bir şekilde başvuru oluşturulabilmektedir.

Show More >

EGO CEP'TE / What's New in v4.0.2

Klavye seçimi ile ilgili iyileştirme yapıldı.
Ayarlar kısmına harita görünümü seçeneği eklendi.
Durak arama ve yakın duraklar sayfalarında durak seçimine menü eklendi.
Bazı düzeltmeler yapıldı.

Choose Download Locations for EGO CEP'TE v4.0.2



Telegram

.

EGO CEP'TE / Tags

Share EGO CEP'TE At Social Media

.