A2ZAPK

TRT Bil Bakalım1.90

TRT Bil Bakalım v1.90

Downloads: 1446


Free

TRT Bil Bakalım / Specifications

TRT Bil Bakalım / Screenshots

TRT Bil Bakalım 1.90
Loading... TRT Bil Bakalım 1.90
Loading... TRT Bil Bakalım 1.90
Loading... TRT Bil Bakalım 1.90
Loading... TRT Bil Bakalım 1.90
Loading... TRT Bil Bakalım 1.90
Loading... TRT Bil Bakalım 1.90
Loading... TRT Bil Bakalım 1.90
Loading... TRT Bil Bakalım 1.90
Loading... TRT Bil Bakalım 1.90

TRT Bil Bakalım / Video Trailer or Demo

TRT Bil Bakalım / Description

Bilgi eğlence ve rekabet bir arada! Üstelik reklamsız ve ücretsiz!

Hayatın her alanına dair eğlence dolu öğretici içerikler seninle!

Bu yarışmayı hem ailenle hem de arkadaşlarınla oynayabileceğin gibi Türkiye’den ve dünyanın farklı yerlerinden de rakipler bulabilirsin. istersen de tek başına mücadele edersin.

Göreceğin binlerce farklı soru ile yeni ilgi alanları kazanabilir duymadığın birçok kelime öğrenebilir ve genel kültürünü geliştirebilirsin.

Her gün yepyeni hızlı kısa ve bol eğlenceli etkinliklerin yanı sıra devamlı yenilenen bol sorulu ve detaylı kategoriler burada!

Unvanlardan en güçlü olanlarını kap! Kim hangi alanda ne kadar bilgili ne kadar kültürlü unvanlarla belli oluyor. Usta şampiyon araştırmacı aydın entelektüel haritacı tarihçi okur sanatçı gibi onlarca unvandan en havalı olanını kap. Yapman gereken tek şey; sorulara doğru cevap vermek!

Sıralamada ismini duyur! Bu bir bilgi zeka ve genel kültür yarışması! Fakat elbette rekabet ve sıralama var! Türkiye’den ve dünyadan rakiplerini geride bırak sıralamada en yukarılara ismini yazdır.

Karakterini seç ve özelleştir! Hangi konulara ilgin varsa o alanlarda kazandığın yeni eşyalarla karakterini güçlendir ve özel yap. İster bir kâşif ister bir fanatik istersen de bir Osmanlı vakanüvisti!

Daha çok bil en güzel çerçeveyi kap! Tüm Türkiye’den karşına çıkacak rakiplerine güzel çerçeveler ile hava at; altın gümüş ve bronz çerçevelerinden birini kap ne kadar çok bildiğini herkese göster eğlenceni rekabet hissi ile katla!

Reklamsız ve ücretsiz! Bu keyifli ve faydalı yarışmanın hiçbir aşamasında reklam veya ödeme ile karşılaşmayacaksınız. Tek gerçek soruları doğru cevaplamak!

Günlük dinamik içerik! Yani her gün yenilenen kısa süreli hızlı yarışmalar seni bekliyor! Etkinlikler butonuna tıkla yarışmaya başla. Üstelik aklınıza gelebilecek her alanda bir etkinlik karşınıza çıkabilir. Matematikten uzaya Türkçeden Osmanlı padişahlarına kadar her alanda!

Jokerler günlük ödüller can ve altınlar ile bir bilgi ve genel kültür yarışmasının olabilecek en eğlenceli halini sunuyoruz. Bolca altın biriktir jokerleri al; zorlandığın yerde kullan!

Zamana karşı mücadele et! Bu yarışmada sadece rakiplerinle değil zamanla da rekabet halindesin. En yüksek hızda soruları cevaplamalısın.

Her gün artan soru havuzu! Biz hazırız ve iddialıyız. Senin için eğlence ve bilgiyi dinamik olarak yenileyeceğiz! Hiç duymadığın konularda yeni şeyler öğren kelime dağarcığını zenginleştir! Bitmez tükenmez soru havuzu ile asla yorulma!

TRT Bil Bakalım Neden Faydalı?
Yabancı dil için TRT Bil Bakalım! Dil öğrenmenin de en keyifli en eğlenceli hali burada. Kitaplardan farklı olarak canlı heyecanlı ve eğlence dolu! İngilizceden Arapçaya Almancadan İspanyolcaya kadar pek çok farklı dile dair söz öbekleri kelimeler kalıplar çeviri soruları sizlerle! TRT Bil Bakalım eğlencenin yanı sıra YDS IELTS TOEFL ve YÖKDİL gibi sınavlara çalışmanın da en keyifli en dinamik yeri!

Çocuklar ve gençler için TRT Bil Bakalım! Okul derslerine eğitime yardımcı eğlence! Matematik dört işlem fen bilimleri gibi sayısal kategorilerin yanında edebiyat felsefe ve sanat gibi sözel kategoriler seni bekliyor! Eğitime okula ve derslere eğlenceli takviye! TYT TEOG KPSS gibi sınavlara dair bilgileri hatırlamanın en eğlenceli yeri!

Bilmediğin tarihi kişilikler haberinin olmadığı sanat dalları keşfedilmeyi bekleyen kıyıda köşede kalmış coğrafi bilgiler spora ve spor tarihine dair hiç duymadığın gerçekler zeka dolu matematik soruları… Ve daha sayamadığımız birçok alan keşfetmen için seni bekliyor…

Çengel bulmacaların kalabalık şekilde oynanan zeka oyunlarının kelime bilmecelerinin Türkçe dil oyunlarının keyfini yeniden yaşayabilmeniz için özel odayı kullanabilir ve ailecek eğlenebilirsiniz. Üstelik her yerde her ortamda!

Birbirinden eğlenceli bilgi dolu içerikler paylaştığımız sosyal medya sayfalarımızı incelemeyi unutma hepinizi bekliyoruz!
Information fun and competition all in one! Moreover it is ad-free and free!

Fun-filled and educational content about every aspect of life is with you!

You can play this competition with your family and friends as well as you can find opponents from Turkey and different parts of the world. You can fight alone if you want.

With thousands of different questions you will see you can gain new interests learn many words you have not heard and improve your general knowledge.

In addition to brand new fast short and lots of fun activities every day there are constantly renewed and detailed categories with lots of questions!

Grab the strongest of the titles! Who is determined by how knowledgeable and cultured titles are in which field. Grab the coolest of dozens of titles such as master champion researcher intellectual intellectual cartographer historian reader artist. All you have to do is; Answer the questions correctly!

Announce your name in the ranking! This is a knowledge intelligence and general culture competition! But of course there is competition and ranking! Leave your competitors from Turkey and the world behind and get your name written on the top of the rankings.

Choose and customize your character! Whatever you are interested in strengthen your character and make it special with the new items you have gained in those areas. Whether you are an explorer a fanatic or an Ottoman chronicler!

Know more grab the most beautiful frame! Show off your opponents from all over Turkey with beautiful frames; Grab one of the gold silver and bronze frames show everyone how much you know multiply the fun with the competitive feeling!

Ad-free and free! You will not encounter advertising or payment at any stage of this enjoyable and useful contest. The only truth is to answer the questions correctly!

Daily dynamic content! In other words short-term fast competitions that are renewed every day are waiting for you! Click on the "Events" button to start the competition. Moreover you can come across an event in every field you can think of. From mathematics to space from Turkish to Ottoman sultans in every field!

We offer the most entertaining version of a knowledge and general culture contest with jokers daily prizes lives and golds. Collect lots of gold get jokers; use it where you have difficulty!

Fight against time! In this competition you are not only competing with your opponents but also with time. You have to answer the questions at the fastest speed.

Increasing question pool every day! We are ready and ambitious. We will dynamically refresh the fun and knowledge for you! Learn new things about subjects you have never heard of enrich your vocabulary! Never get tired with the endless pool of questions!

TRT Guess Why Is It Useful?
TRT for foreign language Let's see! The most enjoyable and fun way of learning a language is here. Unlike the books it's lively exciting and full of fun! Phrases words phrases translation questions about many different languages from English to Arabic from German to Spanish are with you! TRT Guess what besides having fun it is the most enjoyable and dynamic place to study for exams such as YDS IELTS TOEFL and YÖKDİL!

TRT for children and young people Let's Guess! Fun to help school lessons education! In addition to numerical categories such as mathematics four operations and science verbal categories such as literature philosophy and art are waiting for you! Fun supplement to education school and lessons! The most fun place to remember information about exams such as TYT TEOG KPSS!

Historical personalities you don't know branches of art you don't know about geographical information waiting to be discovered just around the corner facts about sports and sports history you have never heard of clever math questions...

You can use the private room and have fun as a family so that you can relive hooked puzzles intelligence games word riddles Turkish language games. Moreover everywhere in any environment!

Don't forget to check out our social media pages where we share fun and informative content we are waiting for you all!

Show More >

TRT Bil Bakalım / What's New in v1.90

TRT Bil Bakalım, sizlerden gelen yoğun istek üzerine “çoklu” oyun modunda değişikliğe gitti. Artık özel olarak seçilen alt kategorilerde arkadaşlarınız ve ailenizle yarışabilir, ilgi alanlarınızdaki yetkinliğinizi test edebilirsiniz.

Bu güncelleme ile birlikte “sesli asistan” özelliğinde meydana gelen hatalar da giderildi. Bir kamu yayıncısı olmanın bilinciyle hareket eden TRT, görme engelli kullanıcılarımızdan gelen geri dönüşleri dinledi ve sesli asistanı çok daha kullanışlı bir hale getirdi.

Choose Download Locations for TRT Bil Bakalım v1.90



Telegram

.

TRT Bil Bakalım / Tags

Share TRT Bil Bakalım At Social Media

.