A2ZAPK

Zeka Oyunları - dnsapps3.3

Zeka Oyunları - dnsapps v3.3

Downloads: 1825


Free

Zeka Oyunları - dnsapps / Specifications

Zeka Oyunları - dnsapps / Screenshots

Zeka Oyunları - dnsapps 3.3
Loading... Zeka Oyunları - dnsapps 3.3
Loading... Zeka Oyunları - dnsapps 3.3
Loading... Zeka Oyunları - dnsapps 3.3
Loading... Zeka Oyunları - dnsapps 3.3
Loading... Zeka Oyunları - dnsapps 3.3

Zeka Oyunları - dnsapps / Description

Özel olarak hazırlanmış hem sayısal hem de sözel sorular ile zekanızı test etmenin yanında geliştirme imkanına da sahip olacaksınız.

Bulmaca anagram sayı dizisi ve sıradışı bir çok soruyla zihninizin sınırlarını zorlayın.

Soruları çözerken kazandığınız alışkanlıklar sayesinde günlük hayatınızda olaylara farklı ve daha stratejik bir açıdan bakabilmeye başladığınızı fark edeceksiniz. Sorular sizin için iyi bir beyin egzersizi olacaktır.

Tıkandığınız sorular olursa ve pes etmeye karar verirseniz uygulama içi bağlantıdaki Facebook sayfamızdan cevaplara bakabilirsiniz. Ancak unutmayın ki soruları kendi başınıza çözdüğünüzde yaşayacağınız tatmin çok daha fazla olacaktır.

Zeka Oyunları | Android en popüler zeka oyunlarından biri olmasının yanında kesinlikle en zor ve sıradışı olanı.

Not: Zeka Oyunları strateji geliştirme planlama mantık yürütme-mantıksal bütünleme görsel-uzamsal düşünme sıradışı düşünme dikkat - konsantrasyon hafıza ve bellek alanlarında gelişimini sağlayan aynı zamanda ileriyi görme planlama ve sabır sebat kararlılık karar verme yenilgiyi hazmetme rekabet gibi tutum ve davranışları geliştiren kinestetik alanda uygulamaya imkan sağlayan oyunlardır. Bu uygulama da bu konularda gelişim sağlamanıza yardımcı olacaktır.

Uyarı: Cevapları yazarken büyük/küçük harf kullanımına ve cevabın sonunda veya başında boşluk bırakmamaya dikkat edin. Cevabı göndermek için boşluk bırakmadan cevapla butonunu kullanın. Aslında bu durum da oyundaki bulmacalardan biriydi ancak bu yönde çok fazla geri dönüş alınca bunu belirtme ihtiyacı hissettik.
Specially prepared both digital will also have the opportunity to test your intelligence and verbal development next to the questions.

Puzzles chess forced a series of numbers and the limits of your very prompt with an extraordinary mind.

Questions have earned through solving habits you'll notice that you were able to look at the events from a different angle and more strategic in your daily life. Questions would be a good exercise for your brain.

If you decide to not give up and in-app link clogged questions you can look for answers from our Facebook page. However note that questions will be resolved much more satisfied you will experience your own.

Brain Games | Android as well as being one of the most popular board game that is definitely the most difficult and unusual.

Note: Brain Games strategy development planning reasoning-logical integration visual-spatial thinking unusual attention - concentration allowing the development of memory and memory space but also prescience planning and patience persistence determination decision-making The absorption defeat develop attitudes and behaviors such as competition allowing applications are games in kinesthetic field. This application will also help you to make progress on these issues.

Warning: When writing answers upper / lowercase use and careful not to leave the space at the end or beginning of the answer. Use the button to send the answer to answer without spaces. In fact this was one of the puzzles in the game but also get a lot back in the direction of rotation we feel the need to mention it.

Show More >

Choose Download Locations for Zeka Oyunları - dnsapps v3.3



Telegram

.

Zeka Oyunları - dnsapps / Tags

Share Zeka Oyunları - dnsapps At Social Media

.