A2ZAPK

KuqeZi TV2.3.0

KuqeZi TV v2.3.0

Downloads: 1596


Free

KuqeZi TV / Specifications

KuqeZi TV / Screenshots

KuqeZi TV 2.3.0
Loading... KuqeZi TV 2.3.0
Loading... KuqeZi TV 2.3.0
Loading... KuqeZi TV 2.3.0
Loading... KuqeZi TV 2.3.0
Loading... KuqeZi TV 2.3.0
Loading... KuqeZi TV 2.3.0
Loading... KuqeZi TV 2.3.0
Loading... KuqeZi TV 2.3.0
Loading... KuqeZi TV 2.3.0

KuqeZi TV / Description

Nje nga programet me te mira ne shqip qe ju mundeson te ndiqni live kanalet tuaja te preferuara televizive. Kanale shqiptare dhe te huaja dhe per disa opsioni timeshift -6 ore.
Jo vetem kaq por edhe Video on Demand. Filmat dhe serialet tuaj te preferuar te aksesueshem vetem me nje klikim.
Programi funksionon me XMTV Player qe do te thote se duhet te keni te instaluar kete program per te hapur kanalet. Per momentin ky eshte luajtesi me i pershtatshem qe kanalet te jene pa nderprerje. Ndiqni tutorialet video te konfigurimit pasi te keni instaluar programin.
Kuqezi TV nuk transmeton dhe nuk zoteron asnje nga serverat e kanaleve IPTV. Te gjitha kanalet dhe adresat e tyre administrohen nga pale te treta qe nuk kane lidhje me ne.

Programi eshte i pershtatshem per tablete dhe android tv si dhe smartfone. Po punojme per te optimizuar edhe me teper strukturen dhe funksionalitetet ne azhornimet e reja. Qendroni te informuar duke pelqyer faqen tone ne facebook dhe duke u abonuar ne kanalin tone ne youtube. Shperndajeni programin me miqte tuaj dhe mos harroni ta vleresoni me 5* ne Play Store. Per cdo sugjerim na kontaktoni ne [email protected]

Show More >

KuqeZi TV / What's New in v2.3.0

Removed not working lists and sections.

Choose Download Locations for KuqeZi TV v2.3.0


KuqeZi TV / Tags

Share KuqeZi TV At Social Media

Recommended for You

Loading...