A2ZAPK

Parking Manijak3.4.0

Parking Manijak v3.4.0

Downloads: 321


Free

Parking Manijak / Specifications

Parking Manijak / Screenshots

Parking Manijak 3.4.0
Loading... Parking Manijak 3.4.0
Loading... Parking Manijak 3.4.0
Loading... Parking Manijak 3.4.0
Loading... Parking Manijak 3.4.0
Loading... Parking Manijak 3.4.0
Loading... Parking Manijak 3.4.0
Loading... Parking Manijak 3.4.0
Loading... Parking Manijak 3.4.0
Loading... Parking Manijak 3.4.0

Parking Manijak / Description

* For users in Serbia only. *

Aplikacija za plaćanje parkinga SMS-om u Srbiji. Jednostavan i brz korisnički interfejs slanje SMS-a u jednom koraku. Automatski detektuje poziciju upotrebom mobilne mreže i postavlja trenutni grad. Opciono može detektovati i zonu plaćanja za neke gradove. Za više informacija pogledajte ovde: http://www.parkingmanijak.com/lokacija

Podržava gotovo sva mesta u Srbiji korisnik može i sam dodati definicije za slanje SMS-a za bilo koji grad.
Standardno ne upotrebljava GPS već koristi mobilnu mrežu (cell) za lociranje trenutnog mesta za koje se plaća parking. Opciono može upotrebljavati GPS ako je opcija "Napredno lociranje" uključena u podešavanjima aplikacije.


* Besplatna aplikacija BEZ REKLAMA *

Ne pristupa internetu (* osim za ažuriranje podataka analitiku i slanje izveštaja u slučaju greške) koristi lokalnu (offline) bazu za gradove i zone. Preporučljivo je imati pristup internetu radi bržeg lociranja mesta i zone.


* Potrebne privilegije *

SEND SMS MESSAGES (slanje SMS poruka)
Koristi se prilikom plaćanja parkinga. Aplikacija neće bez direktne akcije korisnika slati SMS. U podešavanjima aplikacije postoji opcija Potvrda pre slanja koja može isključiti potvrdu pre slanja SMS poruke.

READ SMS OR MMS (čitanje SMS poruka)
Ova privilegija se praktično ne koristi odnosno aplikacija ne čita korisničku bazu SMS-ova. Ova privilegija je neophodna da bi aplikacija mogla pristupiti bazi SMS-ova za pisanje (snimanje poslatih SMS-ova za plaćen parkinga)

EDIT SMS OR MMS (pisanje SMS poruka)
Ova privilegija je neophodna da bi aplikacija mogla pristupiti bazi SMS-ova za pisanje (snimanje poslatih SMS-ova za plaćen parking)

FINE (GPS) LOCATION (potreba GPS-a za lokaciju)
Od verzije 3.0.0 koristi se za određivanje zone plaćanja ako je u podešavanjima aplkijacije uključena opcija "Napredna detekcija".

COARSE (NETWORK-BASED) LOCATION (upotreba drugih provajdera za približnu lokaciju)
Koristi se za određivanje trenutnog mesta za koje se plaća parking.

FULL INTERNET ACCESS (pristup internetu)
Od verzije 3.2.0 koristi se i za automatsko ažuriranje podataka o gradovima i zonama. Koristi se za slanje izveštaja u slučaju greške u aplikaciji. Svi podaci koji se šalju su anonimni.

READ PHONE STATE
Od verzije 3.2.5 (samo za Android 3.x i noviji) aplikacija koristi ovu dozvolu da bi za neke uređaje radilo slanje SMS-ova. Problematični uređaji koji zahtevaju ovo su: Lenovo A328 LG Optimus G Optimus Black…

CONTROL VIBRATOR (kontrola vibracije)
Hardverska kontrola vibracije indikacija korisniku vibracijom da li je slanje poruke za plaćen parking bilo uspešno ili ne.


***** Napomena *****

Molim korisnike koji imaju neki problem da ne pišu odmah komentare na market već da mi pošalju email kako bi imali šansu da razrešimo situaciju. Ostavljanje komentara i loše ocene neće doprineti rešavanju problema u aplikaciji. Kontakt je moguć odavde: http://parkingmanijak.com/kontakt/

Ključne reči: Srbija Parking SMS RS SRB
Za više informacija pogledajte sajt: http://www.parkingmanijak.com

Show More >

Parking Manijak / What's New in v3.4.0

Ispravke i kompatibilnost sa novijim uređajima

Choose Download Locations for Parking Manijak v3.4.0



Telegram

.

Parking Manijak / Tags

Share Parking Manijak At Social Media

.