A2ZAPK

Shqip Tv  -Shiko Tv Shqip1.0

Shqip Tv -Shiko Tv Shqip v1.0

Downloads: 170


Free

Shqip Tv -Shiko Tv Shqip / Specifications

Shqip Tv -Shiko Tv Shqip / Screenshots

Shqip Tv  -Shiko Tv Shqip 1.0
Loading... Shqip Tv  -Shiko Tv Shqip 1.0
Loading... Shqip Tv  -Shiko Tv Shqip 1.0

Shqip Tv -Shiko Tv Shqip / Description

Aplikacioni Shqip ju mundëson të:

• Shikoni Kanale Shqiptare nga Kosova Shqipëria Maqedonia dhe vende tjera
• Shikoni mijëra video on-demand
• Shikoni Live TV
• Lexoni dëgjoni apo shikoni lajmet dhe shpërdani ato me miqtë tuaj
• Informohuni me motin nga të gjitha qytetet shqiptare
• Lexoni Horoskopin
• E shumë të tjera!!!!

Pëlqeni ShqipTv? Na vlersoni në Google Play. Në qofte se keni ndonje pyetje apo sygjerim ju lutem na shkruani në [email protected]!
Aplikacioni Shqip ju mundëson të:

• Shikoni Kanale Shqiptare nga Kosovo Shqipëria Maqedonia dhe vende tjera
• Shikoni means video on-demand
• Shikoni Live TV
• Lexoni dëgjoni apo shikoni lajmet dhe shpërdani ato me miqtë tuaj
• Information on the subject of the shqiptare qytetet shqiptare
• Lexoni Horoscopy
• E shumë të tjera !!!!

Pëlqeni ShqipTv? On Google Play vlersoni. If you are not sure what to do and how you want to share it with us at [email protected]!

Show More >

Shqip Tv -Shiko Tv Shqip / What's New in v1.0

Na Vlersoni Me ★★★★★ Nese Ju Pelqen ShqipTV Dhe Nese Keni Probleme Mos Na Vlersoni Me 1* Po Na Kontaktoni Me e-Mail Ose Ne Facebook Qe Tju Ndihmojme :)

Choose Download Locations for Shqip Tv -Shiko Tv Shqip v1.0

    also check more recent version in History!

Shqip Tv -Shiko Tv Shqip / Tags

Share Shqip Tv -Shiko Tv Shqip At Social Media

Recommended for You

Loading...