A2ZAPK

MerrJep Kosovë10.0.0.2880

MerrJep Kosovë v10.0.0.2880

Downloads: 1134


Free

MerrJep Kosovë / Specifications

MerrJep Kosovë / Screenshots

MerrJep Kosovë 10.0.0.2880
Loading... MerrJep Kosovë 10.0.0.2880
Loading... MerrJep Kosovë 10.0.0.2880
Loading... MerrJep Kosovë 10.0.0.2880
Loading... MerrJep Kosovë 10.0.0.2880
Loading... MerrJep Kosovë 10.0.0.2880
Loading... MerrJep Kosovë 10.0.0.2880
Loading... MerrJep Kosovë 10.0.0.2880

MerrJep Kosovë / Description

MerrJep është vendi më i madh për tregti në Kosovë dhe Shqipëri me mbi 150.000 vizitorë çdo ditë. Ne bashkojmë shitësit me blerësit. MerrJep shitësit kanë mundësi ti shesin produktet e tyre personale dhe komerciale në mënyrë shum më të lehtë. Blerësit kërkojnë midis mijëra shpallje ditore qoftë të produkteve të vjetra ose të reja dhe bëjnë zgjedhje të saktë.

Shkarkoni falas aplikacionin më të klasifikuar për të blerë dhe shitur vetura të përdorura celularë elektronikë paisje shtëpiake dhe gjithcka që dëshironi. E gjithë kjo kryhet vetëm përmes disa klikimesh dhe pa asnjë pagesë. Bashkangjituni mijëra përdoruesve të MerrJep dhe shitni produktet e juaja të panevojshme rinovoni ato dhe fitoni para. Me aplikacionin MerrJep për Android ju keni mundësi për shftytëzim të vazdueshëm të shpalljeve tuaja dhe përgjigjeve të tyre si dhe komunikimi me përdoruesit është më i lehtë.

Funksione të rëndësishme:

- Shitni shpejtë: Postoni Falas vetëm me tre hapa të thjeshta. Fotografoni përshkruani produktin tuaj si dhe shtoni të dhënat tuaja për kontakt për të filluar shitjen.

- Bleni saktë: Mos humbni kohë për ti gjetur çmimet më të përshtatshme në afërsinë tuaj. MerrJep ka një varg të zgjeruar të produkteve nga të gjitha kategoritë. Pa marrë parasysh a jeni duke shitur ose shkëmberë le të jetë Merrjep i vetmi destinacion i juaj online.

- Kërkoni përmes lokacionit: Gjeni shitës në vendin qytetin dhe në afërsinë tuaj. Jini të vetëdijshëm për blerje të lirë si dhe marrëveshjet më të nxehta sa më afër jush.

- Kontaktoni shitësin: Bisedoni telefononi shitësin për të bërë marrveshje. Nuk ka asgjë më të lehtë se kjo.

- Pa asnjë ndërmjetsues: Ne bashkojmë shitësit dhe blerësit. Nuk ka nevojë për ndonjë ndërmjetsues midis jush dhe produktit. Ju çdo herë do të keni mundësi për kontaktim direkt me shitësin.

Filloni shitni tani! Shpejtë. Thjesht. Falas.

Si të përdorni MerrJep:

Për të blerë:
1) Kërkoni shpallje
2) Bisedoni ose bëni marrëveshje me shitësin
3) Bëni një takim me shitësin ose

Për të shitur:
1) Fotografoni vendosni një cmim dhe përshkruani produktin
2) Komunikoni me blerësit përmes funksionit për bisedë.
3) Dërgoni ose bëni një takim me blerësin

Applikacioni për MerrJep në Shqipëri:
https://play.google.com/store/apps/details?id=al.merrjep

Applikacioni për Pazar3 në Maqedoni:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pazar3

Applikacioni për MojTrg në Mali i Zi (Montenegro):
https://play.google.com/store/apps/details?id=me.mojtrg

Applikacioni për MojTrg në Serbia:
https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.mojtrg

Për më tepër informacion:
https://www.merrjep.com

Mënyra të tjera për të kontaktuar MerrJep:
https://www.facebook.com/merrjepks
https://twitter.com/merrjep/
https://www.instagram.com/merrjep_com/
Email: [email protected]

Show More >

MerrJep Kosovë / What's New in v10.0.0.2880

• Social Login Services has been fixed. You will be able to login to your MerrJep account with your Facebook/LinkedIn/Twitter/Yahoo/Google or Microsoft Account.
• Bug fixes and stability improvements
• Save ads / Save search results
• Filter icon has been changed
• Prices have been corrected

Choose Download Locations for MerrJep Kosovë v10.0.0.2880

    also check more recent version in History!

MerrJep Kosovë / Tags

Share MerrJep Kosovë At Social Media

Recommended for You

Loading...