A2ZAPK

Polda 41.12

Polda 4 v1.12

Downloads: 2009


Free

Polda 4 / Specifications

Polda 4 / Screenshots

Polda 4 1.12
Loading... Polda 4 1.12
Loading... Polda 4 1.12
Loading... Polda 4 1.12
Loading... Polda 4 1.12
Loading... Polda 4 1.12
Loading... Polda 4 1.12
Loading... Polda 4 1.12
Loading... Polda 4 1.12
Loading... Polda 4 1.12

Polda 4 / Description

Jedna z nejpopulárnějších her vydaných v Čechách. S nezapomenutelným dabingem Luďka Soboty Jiřího Lábuse Václava Postráneckého Stanislava Fišera a Valerie Zawadské. Oproti PC verzi navíc obsahuje možnost zobrazení návodu možnost zobrazení aktivních míst v lokaci a aktivních předmětů v inventáři tutoriál a dva režimy ovládání – klasickým kurzorem nebo pouze dotykově.

Polda Pankrác jde opět do akce - tentokrát ho o pomoc požádá známý vědec profesor Santusov který se obává zneužití svého největšího vynálezu - stroje času. Polda se podívá do všech možných i nemožných lokací v několika časových údobích celých dějin lidstva vč. temné komunistické budoucnosti a pravěku. Hra se dočkala velikých změn jako třeba nový 3D kabát ale stále je to skvělá humorná adventura podpořená skvělým dabingem.

Úvodní část hry je zdarma poté máte možnost dokoupit si plnou verzi hry. Budeme rádi pokud nás koupí podpoříte abychom se mohli pustit třeba i do dalších dílů.

-kombinace 3D a 2D
-více než 80 lokací v různých historických obdobích
-více než 70 interaktivních postav
-vynikající stylová grafika
-velké množství předmětů
-strhující příběh o cestování časem
-logické úkoly
-stylový hudební doprovod a kvalitní ozvučení
-dva druhy ovládání - klasickým kurzorem a dotykově

Prosíme všechny kterým hra nějak nefunguje nebo mají nějaký jiný problém aby psali na [email protected]. Pokud se od vás objeví špatná recenze s tím že něco nefunguje není možně se s vámi spojit a řešit to. Není bohužel v našich silách mít odzkoušenou hru na všech možných zařízeních.
One of the most popular games released in the country. With unforgettable dubbing Ludek Sobota Jiri Labus Vaclav Postránecký Stanislav Fiser and Valerie Zawadzki. Compared to the PC version also includes the ability to view directions the ability to view the location of active sites and active inventory items tutorial and two control modes - classic pointer or touch-only.

Polda Pankrac is back in action - this time for assistance requests known scientist Professor Santusov who fears misuse of his greatest invention - a time machine. The cop looks into all possible and impossible locations in multiple time periods throughout the history of mankind incl. dark communist future and prehistory. The game has enjoyed great changes such as new 3D coat but it's still a great humorous adventure backed by excellent voice acting.

The opening part of the game is free then you can buy the full version of the game. We will be glad if you support us buy we could get even to the other parts.

-kombinace 3D and 2D
-more than 80 locations in different historical periods
-more than 70 interactive characters
-Excellent stylish graphics
-large number of subjects
-strhující story about time travel
-logické tasks
-stylový music and quality sound
-Two user interfaces - a classic pointer and a touch

We ask all who play somehow does not work or have some other problem to write to [email protected]. If you notice the bad reviews that something is not working it is not possible to contact you and deal with it. Unfortunately it is not in our power to have a tested game on all possible devices.

Show More >

Polda 4 / What's New in v1.12

Nové intro

Choose Download Locations for Polda 4 v1.12



Telegram

.

Polda 4 / Tags

Share Polda 4 At Social Media

.