A2ZAPK

Meteor (Počasí) » Aladin1.4.23

Meteor (Počasí) » Aladin v1.4.23

Downloads: 830


Free

Meteor (Počasí) » Aladin / Specifications

Meteor (Počasí) » Aladin / Screenshots

Meteor (Počasí) » Aladin 1.4.23
Loading... Meteor (Počasí) » Aladin 1.4.23
Loading... Meteor (Počasí) » Aladin 1.4.23
Loading... Meteor (Počasí) » Aladin 1.4.23
Loading... Meteor (Počasí) » Aladin 1.4.23

Meteor (Počasí) » Aladin / Description

Oficiální aplikace Českého hydrometeorologického ústavu Aladin je zde pro všechny které zajímá opravdová předpověď počasí která na poli chytrých zařízení nemá obdoby.

Již nemusíte pravidelně sledovat zprávy v televizi předpověď na internetu či cokoliv dalšího. Aladin je tu pro vás s nejaktuálnějšími předpověďmi a změnami počasí. Díky aplikaci Aladin můžete být kdekoliv a kdykoliv informování o všech podstatných informacích jež vás ve spojení s počasím mohou napadnout.

Aladin nabízí pravidelné předpovědi:

» Teploty
» Vlhkosti
» Tlaku
» Větru
» Srážek

V jednoduchém a intuitivním prostředí tak můžete být o krok napřed. A to v souvislosti s každým místem u nás v republice – Aladin totiž nabízí své aktualizované předpovědi pro všechny části České republiky.

Obrovskou výhodou aplikace Aladin je bezesporu aktuálnost. Veškeré informace které jste třeba ráno u předpovědi v televizi získaly už nemusí být tak úplně aktuální a nepříjemná sprška cestou z práce bez deštníku nepotěší. Aladin vás dokáže zásobovat těmi nejčerstvějšími informacemi jež se v centru Českého hydrometeorologického ústavu objeví.

Neváhejte tedy naší aplikace využít. Je zdarma a sami ani netušíte kdy se kouzelná moc našeho Aladina může hodit právě vám. Tak rychle jednoduše levně a aktuálně jste předpověď ještě neměli hurá tedy do toho. Budeme rádi za každou připomínku a samozřejmě i pochvalu.

Show More >

Meteor (Počasí) » Aladin / What's New in v1.4.23

- Oprava přístupu k aktuální poloze.

Choose Download Locations for Meteor (Počasí) » Aladin v1.4.23



Telegram

.

Meteor (Počasí) » Aladin / Tags

Share Meteor (Počasí) » Aladin At Social Media

.