A2ZAPK

Eğitlence Anne Baba  Çocuk gelişim denetim takip1.0.93

Eğitlence Anne Baba Çocuk gelişim denetim takip v1.0.93

Downloads: 1616


Free

Eğitlence Anne Baba Çocuk gelişim denetim takip / Specifications

Eğitlence Anne Baba Çocuk gelişim denetim takip / Screenshots

Eğitlence Anne Baba  Çocuk gelişim denetim takip 1.0.93
Loading... Eğitlence Anne Baba  Çocuk gelişim denetim takip 1.0.93
Loading... Eğitlence Anne Baba  Çocuk gelişim denetim takip 1.0.93
Loading... Eğitlence Anne Baba  Çocuk gelişim denetim takip 1.0.93
Loading... Eğitlence Anne Baba  Çocuk gelişim denetim takip 1.0.93
Loading... Eğitlence Anne Baba  Çocuk gelişim denetim takip 1.0.93
Loading... Eğitlence Anne Baba  Çocuk gelişim denetim takip 1.0.93
Loading... Eğitlence Anne Baba  Çocuk gelişim denetim takip 1.0.93
Loading... Eğitlence Anne Baba  Çocuk gelişim denetim takip 1.0.93
Loading... Eğitlence Anne Baba  Çocuk gelişim denetim takip 1.0.93

Eğitlence Anne Baba Çocuk gelişim denetim takip / Video Trailer or Demo

Eğitlence Anne Baba Çocuk gelişim denetim takip / Description

Proton Movies
Çocuk için oyun setleri alan eğitici oyunlar günlük aktiviteler arayan öğretici oyunların yararlarının bilincinde ama internetteki tehlikelerin de farkında olan bir ebeveyn iseniz aradığınız kaliteli ve en faydalı uygulamalar tek çatı altında toplandı sütelik ücretsiz ve güvenli kişisel bilgi toplamadan riskli reklamları çocuğunuza izletmeden eğitim sisteminin veremediklerini oyuncaklar ile öğretemediklerinizi her yaşa uygun içerikleri sayesinde çocuğunuza hatta bebeğinize güvenle sunabilirsiniz.

Okul öncesi çağdaki çocukların ve hatta bebeklerin oyun sinema ve müzik ihtiyaçlarını teknolojinin güvenli yüzü ile eğitsel ve eğlenceli yaklaşımların harmanı şeklinde bulabilecekleri güvenilir bir platform.

Eğitlence her biri kendi alanında uzman akademisyenler pedagoglar eğitimciler teknoloji uzmanları ve oyun tasarımcılarının geliştirdiği bilimsel bir projedir dünyanın önde gelen üniversiteleri ve bilim insanları tarafından yapılmış çalışmalara dayanarak geliştirilmiştir

Eğitlence'yi meydana getiren her bir kategorideki; sinema oyun okul müzik sanat atölyesi... gibi içerikler çocuklarımıza ulaşmadan önce konunun uzmanları tarafından yaşa ve değerlerimize uygunluğu bakımından kontrol edilmektedir. Teknolojiyi çocuğunuza güvenle sunan eğitici oyunlar reklamsız ve ücretsiz şekilde olarak türk kültürüne ve evrensel değerlere uygun şekilde geliştirildi.

Bu OKUL farklı!
Eğitlence ile alfabe ve sayılar renkler gibi standart okul hazırlıkları ve testler yerine dikkat hafıza duygusal farkındalık merak hız esneklik stratejik planlama karmaşık düşünme ve problem çözme gibi temel yetenekler desteklenmekte OKUL kategorisi altındaki oyunlar ile çocuğunuzun bilişsel becerileri ve yetenekleri geliştirilmektedir. MEB eOkul müfredatından farklı olarak (MEB oyunlarına benzer) tasarlanmış yetenek oyunları ile mental ve bilişsel analitik beceriler çocuklarımıza kazandırmaya yardımcı olur.

"Eğitlence Anne Baba" uygulaması ile günlük saat limitleri koyabilir çocuğunuzun tüm aktivitelerini (video izleme masal kitap boyama müzik eğlenceli oyun ve zeka / eğitici oyunlar) izleyebilirsiniz.

Eğitlence okul kategorisinde çocuğunuzun oynadığı oyunlardan elde edilen verilerle yapılan bilimsel analizler ile güçlü yönlerini öğrenebilir geliştirilmesi gereken konuları farkederek ona destek olabilirsiniz.

Başta okul öncesi ve ana okulu dönemi olmak üzere çocuklara özel eğitici oyunlar zeka oyunları çocuk videoları masallar müzik ve kitap hepsi burada üstelik pedagog denetimli incelenmiş güvenliği onaylanmış içeriklerle reklamsız FTC COPPA uyumlu aileler için tasarlanmış kaliteli bir uygulama arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Reklam yok ücretsiz 7 yaş 6 yaş 5 yaş 4 yaş 3 yaş hatta bebekler için çocuklar için eğlenceli oyunlar okul öncesi anasınıfı etkinlikleri en eğitici öğretici oyunlar mental bilimsel okul testleri hepsi bir arada. Çocuğum eğlenirken aklım kalmasın huzurla güvenle oynasın diyorsanız izlediği filmleri oynadığı oyunları istediğinizde denetlemek harcadığı zamanı kısıtlamak elimde olsun diyorsanız çocuğunuz için en iyisi

Daha fazla bilgi için https://abc.egitlence.xyz adresini ziyaret edebilir ya da [email protected] adresine e-posta göndererek bizlerle iletişime geçebilirsiniz.
play sets for children's playgrounds educational games daily activities seeking aware of the benefits of teaching the game but quality and most useful apps you're looking for if you are a parent who is well aware of the dangers on the internet under one roof sütelik free and secure without collecting personal information risk ads without watch your child failed to provide the education system thanks to teach age-appropriate content with AmAdIklArInIzI every confidence you can deliver even baby toys for your child.

Pre-school children and even babies games movies and music technology needs in the form of a blend of educational and entertaining approach with a reliable platform where they can find safe side.

Edutainment each an expert in their field of academics educationalists educators technology experts and scientific projects developed by game designers developed on the basis of the world's leading universities and scientific studies conducted by the people

Edutainment forming in each category; movies games school music art workshop ... as the contents are checked for compliance with our experienced and valued by the experts before reaching our children. Technology offers educational games for your child safely and the Turkish culture as ad-free manner and was developed in accordance with universal values.

This SCHOOLS different!
Edutainment with the alphabet and numbers note instead of the standard school preparation and testing such as colors memory emotional awareness curiosity speed flexibility strategic planning is supported basic skills such as complex thinking and problem solving cognitive skills and abilities of your child with games under the School category is being developed . Unlike the Ministry of Education curriculum eokul (MEB similar to the game) and games of skill mental and cognitive analytical skills designed to help give our children.

"Parents edutainment" applications can put limits on the time of day all the activities of your child (video surveillance tables books painting music fun games and intelligence / educational games) you can watch.

With edutainment scientific analyzes conducted with data obtained from games played in the school your child can learn the strengths category you may be noticing issues that need to be developed to support him.

children with special educational games especially in preschool and kindergarten period intelligence games children's videos fairy tales with music and books all here approved safety have been examined moreover pedagogue supervised content ad-FTC COPPA-compliant you are right if you are looking for a quality application designed for families.

No advertising free 7 years 6 years 5 years 4 years old fun games for children and even babies 3 years old preschool kindergarten activities the educational game tutorial mental scientific school tests all in one. If you say you're staying safely play in peace my mind that my child is having fun you want to check which games to play movies followed to limit the time spent to get where you say my hand is best for your child

You can contact us at the address or visit the https://abc.egitlence.xyz [email protected] sending e-mail address for more information.

Show More >

Eğitlence Anne Baba Çocuk gelişim denetim takip / What's New in v1.0.93

- Performans iyileştirmeleri

Choose Download Locations for Eğitlence Anne Baba Çocuk gelişim denetim takip v1.0.93



Telegram

.

Eğitlence Anne Baba Çocuk gelişim denetim takip / Tags

Share Eğitlence Anne Baba Çocuk gelişim denetim takip At Social Media

.