A2ZAPK

Telekom9.51.0

Telekom v9.51.0

Downloads: 1000053


Free

Telekom / Specifications

Telekom / Screenshots

Telekom 9.51.0
Loading... Telekom 9.51.0
Loading... Telekom 9.51.0
Loading... Telekom 9.51.0

Telekom / Video Trailer or Demo

Telekom / Description

Megújult a Telekom alkalmazás a maximális ügyfélélmény érdekében!

Lépj be és intézd ügyeidet egy helyen! Kérdezd le egyenlegeidet könnyedén fizesd be számláidat csak pár kattintással akár egyben akár külön-külön! Töltsd fel saját családtagjaid vagy barátaid egyenlegét nézd meg korábbi feltöltéseidet és gyakran használt telefonszámaidat.
Vásárolj könnyedén eseti netbővítőt ha több mobilnetre van szükséged vagy kezeld kényelmi szolgáltatásaidat egyszerűen. Mutasd fel Virtuális Kapcsolat Kártyádat közvetlenül az alkalmazásból!
Ne felejtsd: az alkalmazás használatához internetkapcsolat szükséges de a generált adatforgalom díjmentes a Telekom hálózatán külföldön és belföldön így nem csökkenti az adatmennyiségedet!
The Telekom application has been renewed for maximum customer experience!

Log in and manage your business in one place! Ask your balance easily pay your bills with just a few clicks either individually or individually! Upload your own family or friends' balance check out your previous uploads and frequently used phone numbers.
Easily buy occasional net extensions if you need more mobilets or simply manage your convenience. Show your Virtual Contact Card directly from the app!
Don't forget: to use the app you need an internet connection but the generated data traffic is free of charge on Telekom's network abroad and domestically so it does not reduce your data volume!

Show More >

Telekom / What's New in v9.51.0

A bankkártyás egyenlegfeltöltés ismét elérhető, javítottuk a korábbi hibát. A 3D Secure internetes biztonsági kód szolgáltatást bekapcsoltuk a feltöltési folyamatban, és további fejlesztésekkel még biztonságosabbá tettük a fizetést. Emellett ezentúl meg tudod ismételni korábbi feltöltésedet akkor is, ha időközben lejárt az elmentett bankkártyád.

Choose Download Locations for Telekom v9.51.0



Telegram

.

Telekom / Tags

Share Telekom At Social Media

.