A2ZAPK

Güvendeyim2.1

Güvendeyim v2.1

Downloads: 1400


Free

Güvendeyim / Specifications

Güvendeyim / Screenshots

Güvendeyim 2.1
Loading... Güvendeyim 2.1
Loading... Güvendeyim 2.1
Loading... Güvendeyim 2.1
Loading... Güvendeyim 2.1
Loading... Güvendeyim 2.1
Loading... Güvendeyim 2.1
Loading... Güvendeyim 2.1
Loading... Güvendeyim 2.1
Loading... Güvendeyim 2.1

Güvendeyim / Description

Güvendeyim

AKUT Arama Kurtarma Derneği ve Genel Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti. tarafından geliştirilen Güvendeyim; deprem sel ya da diğer acil durumlarda sevdiklerinize güvende olduğunuzu bildirmenizi sağlar. Böylece baz istasyonları meşgul edilmez ve afetten zarar görenler kolayca cep telefonları ile arama yapabilir.

Güvendeyim Nasıl Çalışıyor?

Güvendeyim uygulamasını kullanabilmek için ilk olarak uygulamanın içinden ayarlar kısmına girmeniz ve en az 1 kişinin telefon numarasını kaydetmeniz gerekir. Numarayı eklediğiniz zaman Güvendeyim butonu aktif hale gelir. Son olarak deprem yangın ya da farklı bir acil durumda butona tıkladığınız takdirde eklediğiniz telefon numaralarına tahmini konumunuz ve güvende olduğunuza dair SMS gönderilir. Güvendeyim uygulamasını indirmek ve numaraları eklemek dışında internet bağlantısına ihtiyacınız yoktur. Güvende olduğunuza dair mesajın gidebilmesi için SMS hakkınızın olması gerekir. Ayrıca yeni eklenen bildirim özelliği ile Güvendeyim’e gelen yeni özellikleri takip edebilirsiniz.

Güvendeyim Neden Önemli?

Herhangi bir doğal afet ve acil durum anında aynı şehirdeki çok sayıda insan bu durumdan etkilendiği için telefon ve internet hatlarında kilitlenmeler yaşanabilir. Bu da güvende olsanız dahi durumunuzu sevdiklerinize iletememenize ve sevdiklerinizin güvende olup olmadığı hakkında bilgi sahibi olamamanıza yol açabilir. Güvendeyim uygulaması ise tek butona dokunmanızın ardından sevdiklerinize SMS üzerinden otomatik olarak tahmini konumunuzu iletmenizi sağlar.

Unutmadan: Acil durumlarda bazen baz istasyonları aynı şehirde bulunan yakınlarınıza ulaşmanız konusunda yeterli verimlilikte olmayabilir. Bu nedenle en az bir telefon numarasını şehir dışından seçmenizi öneririz.

Ayrıca Güvendeyim uygulaması üzerinden; deprem sel ya da yangın gibi acil durumlarda yapmanız gerekenleri de öğrenebilirsiniz.

--------------------------------------------------------

AKUT Arama Kurtarma Derneği 1996 yılında kurulan hedefi dağ ve doğa koşullarında kentsel alanlarda etkin ve doğru arama kurtarma faaliyetleri gerçekleştirmek olan Birleşmiş Milletler INSARAG üyesi bir sivil toplum kuruluşudur. Bakanlar Kurulu kararıyla 19 Ocak 1999’da Kamu Yararına Dernek statüsü almıştır.
I'm safe

AKUT Search and Rescue Association and General Information Technologies Ltd. Sti. developed by I'm Safe; earthquake flood or other emergency situations. Thus base stations are not busy and disaster victims can easily make calls with their mobile phones.

I'm safe How does it work?

To use the I'm safe application you must first enter settings in the app and save at least 1 person's phone number. When you add the number the im I'm Safe button is activated. Finally if you click the button in case of an earthquake fire or other emergency you will be sent an SMS to the phone numbers you have added indicating that you are in a safe position. You do not need an internet connection except download the app I'm Safe and add numbers. You must have an SMS right to receive the message that you are safe. You can also follow the new features coming to Güvendeyim with the newly added notification feature.

Why is it important?

In the event of a natural disaster and emergency many people in the same city are affected by this situation and telephone and internet lines may crash. This may result in you not being able to communicate your situation to your loved ones even if you are safe and not knowing whether your loved ones are safe. I'm Safe app allows you to automatically send your loved ones your estimated location via SMS after you tap a button.

Remember: In an emergency sometimes base stations may not be efficient enough to reach your relatives in the same city. We therefore recommend that you select at least one telephone number from out of town.

Also through the application I'm Safe; You can also learn what to do in case of an earthquake flood or emergency.

-------------------------------------------------- ------

AKUT Search and Rescue Association is a non-governmental organization of the UN INSARAG founded in 1996 whose goal is to carry out effective and accurate search and rescue activities in urban and mountainous conditions. On January 19 1999 the Council of Ministers adopted the Dernek Association for the Public Interest Dernek status.

Show More >

Güvendeyim / What's New in v2.1

Uygulama nasıl çalışıyor bölümü eklendi

Choose Download Locations for Güvendeyim v2.1



Telegram

.

Güvendeyim / Tags

Share Güvendeyim At Social Media

.