A2ZAPK

Tartı Danışan2.9

Tartı Danışan v2.9

Downloads: 1555


Free

Tartı Danışan / Specifications

Tartı Danışan / Screenshots

Tartı Danışan 2.9
Loading... Tartı Danışan 2.9
Loading... Tartı Danışan 2.9
Loading... Tartı Danışan 2.9
Loading... Tartı Danışan 2.9
Loading... Tartı Danışan 2.9
Loading... Tartı Danışan 2.9
Loading... Tartı Danışan 2.9
Loading... Tartı Danışan 2.9

Tartı Danışan / Description

Tartı Danışan (Eski adı TartıWeb) uygulaması Tartı Medikal tarafından geliştirilen Kilo ve Egzersiz Kontrolü için Uzmanları ve Danışanlarını tek bir Platform içerisinde toplayarak iletişim kurmalarını sağlayan Uzmanların ve Danışanlarının kilo kontrolüne ilişkin Tanita Vücut Analiz Cihazları ile yapılmış Vücut Analiz bilgilerinin saklandığı ve şifrelenmiş güvenli bir ortamda yetki Sınırları içerisinde ulaşmalarını ve görüntülemelerini sağlayan bir yapıdır.

Bu uygulamayı kullanabilmek için; Uzman olarak sisteme entegre olabilen bir Tanita marka Vücut Analiz Cihazına sahip olarak Üyelik prensipleri çerçevesinde üye olmak ve/veya bu Portala üye olan Uzmanlardan hizmet alarak adınıza saklanan Ölçümleri görüntülemek için yetki almanız gerekmektedir.

Uygulama hakkında detay bilgi için [email protected] veya www.tartiweb.com www.tarti.com
Tarti Consultant (Formerly known as TartiWeb) developed by Tartı Medikal provides the ability to communicate with experts and Clients for Weight and Exercise Control in a single Platform. is a structure that enables them to reach and view within the boundaries of the authority.

To use this application; As a tedir Specialist leri you must have a Tanita brand Body Analyzer that can be integrated into the system and you must be authorized to be a member under the principles of Membership and / or to view the Measurements stored in your name by taking the service from the Specialists who are members of this Portal.

For detailed information about the application please visit [email protected] or www.tartiweb.com www.tarti.com

Show More >

Tartı Danışan / What's New in v2.9

Hatalar düzeltildi

Choose Download Locations for Tartı Danışan v2.9



Telegram

.

Tartı Danışan / Tags

Share Tartı Danışan At Social Media

.