A2ZAPK

TRT Çocuk Akıllı Tavşan1.0

TRT Çocuk Akıllı Tavşan v1.0

Downloads: 1664


Free

TRT Çocuk Akıllı Tavşan / Specifications

TRT Çocuk Akıllı Tavşan / Screenshots

TRT Çocuk Akıllı Tavşan 1.0
Loading... TRT Çocuk Akıllı Tavşan 1.0
Loading... TRT Çocuk Akıllı Tavşan 1.0
Loading... TRT Çocuk Akıllı Tavşan 1.0
Loading... TRT Çocuk Akıllı Tavşan 1.0
Loading... TRT Çocuk Akıllı Tavşan 1.0
Loading... TRT Çocuk Akıllı Tavşan 1.0
Loading... TRT Çocuk Akıllı Tavşan 1.0
Loading... TRT Çocuk Akıllı Tavşan 1.0
Loading... TRT Çocuk Akıllı Tavşan 1.0

TRT Çocuk Akıllı Tavşan / Description

Akıllı Tavşan Momo ve arkadaşları Şarkılı Orman’daki meyve festivalinde muhteşem bir konser verecekti ama enstrümanlar kayboldu! Ve Şarkılı Orman sakinleri her zamanki gibi Akıllı Tavşan Momo’dan yardım istedi.

Akıllı Tavşan Momo’nun işi bu kez oldukça zor! Önüne bir sürü engel çıkıyor kaykayı ile zorlu yollardan engellere takılmadan gitmesi enstrümanları bulması gerekiyor.

Şimdi Akıllı Tavşan Momo’ya yardım etme zamanı. Bazen ormanda bazen şehirde zorlu yoldaki notaları topla engelleri aş enstrümanları bul ve arkadaşlarına geri ver! Üstelik topladığın puanlarla yeni kaykaylar da alabilirsin.

TRT ÇOCUK AKILLI TAVŞAN OYUNU
• 4-6 yaş grubu çocuklar için hazırlanmıştır.
• Yardımlaşma ve dayanışmayı öğretir.
• Oyun içindeki enstrümanları ve sesleri tanıtır.
• Kaykay ile spor ve hareketi destekler.
• İnce motor ve el – göz koordinasyonu becerileri ile fiziksel gelişimlerini destekler.
• Düşünme algılama sınıflama sıralama merak dikkat becerileri ile bilişsel gelişimlerini destekler.
• Reklam içermez ücretsizdir.

AİLELER İÇİN TRT ÇOCUK AKILLI TAVŞAN OYUNU
Çocukların aileleri ile birlikte kaliteli eğlenceli ve eğitici zaman geçirebilmeleri için tasarlanmıştır. Bu sebeple çocuğunuzla birlikte oynamanız tavsiye edilir. Bu şekilde çocuğunuzun Akıllı Tavşan Oyunu’ndan azami derecede fayda sağlamasını ve eğlenmesini sağlamış olacaksınız. Yeni oyunlarımızla ilgili duyurularımız için TRT Çocuk (@trtcocuk) Facebook Twitter Instagram ve Youtube sayfalarımızı takip edebilirsiniz.

GİZLİLİK POLİTİKASI
Sizin ve çocuğunuzun kişisel veri güvenliği ciddiye aldığımız bir konu. Çocuğunuzla veya sizinle ilgili kişisel bilgileri toplamıyor veya paylaşmıyoruz. Uygulamamızın hiçbir kısmında reklam ve yönlendirme yapmıyoruz. Çocuğunuzun uygulama içinde yarattığı bir şey varsa siz ya da çocuğunuz seçmedikçe uygulama dışında paylaşmıyoruz. Daha detaylı bilgi için http://www.trtcocuk.net.tr/kurumsal/kosullar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Desteğiniz için teşekkür ederiz…
Smart Rabbit Momo and his friends were going to give a great concert at the fruit festival in the Oriental Forest but the instruments disappeared! And the inhabitants of the Oriental Forest asked Momo for help as usual.

Smart Rabbit Momo's job is quite difficult this time! There are a lot of obstacles in front of him he needs to go with the skateboard and find the instruments.

Now it's time to help Smart Rabbit Momo. Collect notes in difficult path overcome obstacles find instruments and give them back to friends sometimes in the jungle sometimes in the city! You can also buy new skateboards with the points you collect.

TRT KIDS SMART RABBIT GAME
• Prepared for children aged 4-6.
• Teaches cooperation and solidarity.
• Introduces the instruments and sounds in the game.
• Supports sports and movement with skateboarding.
• Supports fine motor and hand - eye coordination skills and physical development.
• Supports cognitive development through thinking perception classification sorting curiosity attention skills.
• Free of advertising.

TRT KIDS SMART RABBIT GAME FOR FAMILIES
It is designed for children to spend quality fun and educational time with their families. Therefore it is recommended that you play with your child. In this way you will ensure that your child gets the maximum benefit from the Smart Rabbit Game and has fun. TRT Çocuk (@trtcocuk) You can follow our Facebook Twitter Instagram and Youtube pages for our announcements about our new games.

PRIVACY POLICY
You and your child's personal data security is something we take seriously. We do not collect or share personal information about your child or you. We do not advertise and redirect any part of our application. If your child has something created within the app we won't share it outside the app unless you or your child chooses. For more information please visit http://www.trtcocuk.net.tr/kurumsal/kosullar Thank you for your support…

Show More >

TRT Çocuk Akıllı Tavşan / What's New in v1.0

İlk Sürüm

Choose Download Locations for TRT Çocuk Akıllı Tavşan v1.0



Telegram

.

TRT Çocuk Akıllı Tavşan / Tags

Share TRT Çocuk Akıllı Tavşan At Social Media

.