A2ZAPK

Semendel5.1

Semendel v5.1

Downloads: 719


Free

Semendel / Specifications

Semendel / Screenshots

Semendel 5.1
Loading... Semendel 5.1
Loading... Semendel 5.1
Loading... Semendel 5.1
Loading... Semendel 5.1
Loading... Semendel 5.1
Loading... Semendel 5.1
Loading... Semendel 5.1
Loading... Semendel 5.1
Loading... Semendel 5.1

Semendel / Description

Tahşiye Yayınları Rahle Yayınları ve Cihangirân Yayınları markalarını bünyesinde bulunduran BMB Yayıncılık Limited Şirketi ile; sonradan Semendel Yayınları markasını kullanarak kitap neşriyatına başlayan Semendel Yayıncılık Anonim Şirketi’nin başlangıcı 29 Mart 2003 tarihine dayanır. Başlangıçta Mustafa Kaplan adına tescil edilerek anonim şirket statüsünde kurulan müessesemiz diğer kurucular Bünyamin Ateş ve Burhan Bozgeyik’in isimlerindeki baş harfler kullanılmak suretiyle BMB Yayın Kâğıt Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adıyla yayıncılık faaliyyetine başladı.

Nisan 2003’te Kader Risalesi ve Şerhi Mayıs 2003’te el-Cihâd Haziran 2003’te Münâzarât ve Şerhi adlı kitapları Tahşiye Yayınları markası ile yayınlayan şirketimiz 1 Haziran 2004 tarihine kadar yoğun bir şekilde yeni kitapların hazırlığını yaptı. Bu tarihten itibaren dört ortaklı limited şirket statüsüne geçen BMB üç ayda Ene Risalesi ve Şerhi Zerre Risalesi ve Şerhi Hüve Nüktesi ve Şerhi ile Rumûzu’l-Kur’an-1i yayınlamayı başardı. İlerleyen aylar ve yıllarda da diğer kitâblar peş peşe istifâdeye sunuldu.

6 Nisan 2009’da bir internet sitesinde Tahşiye adı kullanılarak ve bir televizyon kanalında Tahşiye ile Rahle adları zikr edilerek terörle bağı varmış gibi hedef gösterilen şirketimizin mensûbları ve eserlerin müellif-i muhteremi Molla Muhammed Doğan el-Mûşî el-Kersî hocamız 22 Ocak 2010 tarihinden i‘tibâren hapis musíbetine ma‘rûz bırakıldı. Daha sonra devlet yetkilileri tarafından paralel yapı olarak adlandırılacak ve mahkeme kayıtlarına terör örgütü olarak geçecek devlet içinde ve dışında örgütlenmiş bir çetenin şeytânî bir oyunu olduğu anlaşılan hapis musíbeti pek çok hayırlı neticelere vesile olarak 2011 yılının 20 Mayıs’ında sona erdi. Şirketimiz 2012 Kasım’ında tekrâr Mustafa Kaplan’a devr edilerek yetmişi aşkın eseriyle hizmete devâm ediyor.
BMB Yayıncılık Limited Şirketi which includes the brands Tahşiye Yayınları Rahle Yayınları and Cihangirân Yayınları; Semendel Publishing Inc. which started publishing books under the brand name end Semendel Yayınları sonradan dates back to 29 March 2003. Initially registered in the name of Mustafa Kaplan our company was established as a joint stock company and started publishing activities under the name of MB BMB Publishing Paper Tourism Marketing Industry and Trade Joint Stock Company baş using the initials of the other founders Bünyamin Ateş and Burhan Bozgeyik.

In April 2003 Kader Risalesi ve Şerhi Kader Risalesi ve Şerhi and Kader Risalesi ve Şerhi (Kader Risalesi ve Şerhi ve) were published in April 2003 al-Jihad Mayıs in May 2003 and Münâzarât and Şerhi in June 2003 under the brand name ş Tahşiye Yayınları. prepared books. Since then the BMB has become a limited company dört with four partners and has been able to publish Ene Risalesi and Annotation Mote Risalesi and Annotation Hüve Nüktü ve Şerhi and Rumûzu'l-Kur'an-1 üç in three months. . In the following months and years other books were presented for succession.

On April 6 2009 using the name şirket Tahşiye inde on a website and ik Tahşiye and Rahle names on a television channel the members of the company and the author of the works Molla Muhammed Doğan al-Mûşî el- On 22 January 2010 our Kersî teacher was sentenced to i'tibâren prison. Prison musibet which would later be called a yapı parallel structure tarafından by the state authorities and which would be included in the court records as a terrorist organization olduğ was a demonic game of a gang organized inside and outside the state ended on May 20 2011 with many auspicious consequences. . Our company was transferred to Mustafa Kaplan again in November 2012 and continues to serve with more than seventy works.

Show More >

Semendel / What's New in v5.1

Android 5 desteği.

Choose Download Locations for Semendel v5.1



Telegram

.

Semendel / Tags

Share Semendel At Social Media

.