A2ZAPK

Vayy1.8

Vayy v1.8

Downloads: 919


Free

Vayy / Specifications

Vayy / Screenshots

Vayy 1.8
Loading... Vayy 1.8
Loading... Vayy 1.8
Loading... Vayy 1.8

Vayy / Description

Bildiğiniz tüm bilgi yarışması oyunlarını unutun! Size bambaşka bir konsepte sahip yeni bir oyun sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Peki ama bu oyunun diğerlerinden farkı nedir? diye merak ediyor olabilirsiniz.
Hemen söyleyelim: Cevapladığınız her doğru soru size coin olarak geri dönecektir. 😉
Bu sıradışı oyuna adım attığınızda sizi "seviye oyunu rekabet modu büyük ödüllü oyun" olmak üzere 3 oyun modundan oluşan bir ana menü karşılayacaktır.
Başlangıç olarak oynayacağınız seviye oyununda ise önünüze birçok kategori çıkacaktır. Tabii ki bu kategoriler de kendi içinde seviyelere ayrılmaktadır.
İşte bu seviyelerde verdiğiniz Her bir doğru cevap size coin kazandıracaktır. Kısaca ne kadar doğru o kadar coin demektir. Seviye oyununu başarıyla geçerseniz daha zorlu bir aşama sizi beklemektedir. Oyunun en can alıcı kısmı olan rekabet oyununda herkes coinlerini ortaya koyacak ve kıran kırana bir mücadele başlayacaktır. Eğer rekabet oyununun galibi olmayı başarırsanız tüm coinlerin de sahibi siz olacaksınız.
Seviye oyununda topladığınız coinleri başkasına kaptırmak istemiyorsanız rekabet oyununda rakiplerinizi alt etmelisiniz. 😁😁 "Ben kendime güveniyorum rekabet oyununu geçmek benim için çocuk oyuncağı!" diyorsanız büyük ödüllü yarışma için sabırsızlanıyorsunuzdur.
Her şeyden önce bu yarışmanın 5 seviyeden meydana geldiğini bilmelisiniz. Ancak bu seviyeler sizin için çok kritiktir çünkü eğer yanlış cevap verirseniz 24 saat boyunca büyük ödüllü yarışmaya katılamayacaksınız! 😲
Ama durun durun hemen üzülmeyin! Neyse ki bunun kolayı var. "24 saat benim için geçmek bilmez." diyorsanız uygulama içi satın alım ile bu engeli aşabilir büyük ödüllü yarışmaya tekrar girebilirsiniz. Tüm bilgi yarışmalarından farklı bir konsepte sahip olduğumuzu söylemiştik ya hani şimdi bize hak veriyorsunuz değil mi? 😏 Cevabınız 'evet!' ise daha fazla beklemenize gerek yok! Hemen uygulamayı indirerek bu sürükleyici serüvende yerinizi alabilirsiniz.
Fakat anlattıklarımızı aklınızda bulundurun zira kazandığınız coinleri kaybetmemek için çok dikkatli olmanız gerekecek. Tamam oyunda adrenalin seviyeniz biraz yükselebilir ancak coinleri elinizde tutmayı başarır ve büyük ödüllü yarışmada da iyi bir performans sergileyerek o büyük ödülü kazanırsanız "zordu ama değdi" diyeceksiniz.
Büyük ödül demişken o büyük ödülün ne olduğunu da merak ediyorsunuzdur! Söylemeyiz sürpriz! 🤐
Bunu öğrenmek sizin yeteneğinize ve coinleri ne kadar istediğinize bağlı. Ama burada size bir ipucu vermiş olduk. Demek ki çil çil bu coinlerden başka size vereceğimiz büyük bir ödül daha var! ☺ ☺
Lakin dediğimiz gibi o muazzam ödülü öğrenmenizin tek yolu tüm aşamaları başarıyla geçip zirveye ulaşmaktır. Bilgi yarışması oyunumuzun kilit noktası da zaten o büyük ödüldür. Fakat onu açıklamak -deyim yerindeyse- spoiler vermek istemeyiz. 😶
Çünkü işin tuzu biberi buradadır. Sizi en az coinler kadar sevindirecek bir ödül olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
Siz de bol bol coin kazanmak istiyorsanız hemen şimdi oyuna başlayabilir birer birer level atlayarak büyük ödüle adım adım yaklaşabilirsiniz.
Büyük ödüllü yarışmada vereceğiniz yanlış cevabın sizi oyundan 24 saat men edeceğini unutmamalısınız. Tam sona yaklaşmışken tek bir yanlış cevap yüzünden koskoca 24 saat beklemek istemiyorsanız uygulama içi satın alım ile maceranıza kaldığınız yerden devam edebilir kazandığınız coinleri elinizde tutabilirsiniz.
Rekabet oyununda herkes eteğindeki coinleri ortaya döktüğü zaman tüm coinleri alan kişi siz olmak istiyorsanız rakiplerinize karşı her an tetikte olmalısınız. Çünkü siz gerçekten o coinleri hak ediyorsunuz! O halde sizi daha fazla meraklandırmayalım ve derhal sizi heyecan dolu bu oyuna alalım.
Bu anlattıklarımız sakın gözünüzü korkutmasın. Aslında yapacağınız tek şey soruları doğru cevaplamaktan ibarettir. Coinleri ve büyük ödülü kazanmak hiç de zor değildir.
Yani soruları bil coinleri kap! diye özetleyebiliriz. 😄
Haydi öyleyse şimdi yarışma vakti! 😃
Forget all the quiz games you know! We are happy to offer you a new game with a completely different concept. But how is this game different from others? you may be wondering.
Let's say immediately: Every correct question you answer will return to you as a coin. 😉
When you step into this extraordinary game you will meet a main menu consisting of 3 game modes: "level game competition mode big prize game".
In the level game that you will play as a starter you will come across many categories. Of course these categories are divided into levels within themselves.
Here each correct answer you give at these levels will save you coins. In short the more accurate the more coins. If you pass the level game successfully a more difficult stage is waiting for you. In the competition game which is the most crucial part of the game everyone will reveal their coins and a break-through fight will begin. If you manage to be the winner of the competition game you will own all the coins.
If you do not want to lose the coins you collect in the level game to someone else you must defeat your opponents in the competition game. 😁😁 "I trust myself passing the competition game is child's play for me!" If you are looking forward to the big prize competition.
First of all you should know that this contest consists of 5 levels. However these levels are very critical for you because if you answer incorrectly you will not be able to participate in the grand prize competition for 24 hours! 😲
But wait don't be upset! Fortunately this is easy. "24 hours does not pass for me." If you think you can overcome this obstacle with in-app purchases and re-enter the big prize competition. We said we had a different concept than all the competitions you know now you are giving us rights right? Evet Your answer is 'yes!' you don't have to wait any longer! You can take your place in this immersive adventure by downloading the application now.
But keep in mind what we told you because you will have to be very careful not to lose the coins you earn. Okay your adrenaline level may increase a little in the game but if you manage to hold the coins and perform well in the grand prize contest you will say "it was difficult but it was worth it".
Speaking of the grand prize you are wondering what that grand prize is! We don't say surprise! 🤐
Learning this depends on your ability and how much you want coins. But here we have given you a hint. So freckle besides these coins there is another big reward we will give you! ☺ ☺
However as we said the only way to learn that enormous reward is to successfully pass all stages and reach the summit. The key to our quiz game is already that big prize. But we don't want to explain it - if I am in it - to give spoilers. 😶
Because the salt of the job is here. We can easily say that there is an award that will please you as much as coins.
If you want to earn lots of coins you can start the game right now by leveling up one by one you can approach the grand prize step by step.
You should not forget that the wrong answer you will give in the big prize contest will ban you 24 hours from the game. If you do not want to wait huge 24 hours because of a single wrong answer when you are nearing the end you can continue your adventure with in-app purchases and keep the coins you have earned.
When everyone reveals the coins in the competition game if you want to be the person who gets all the coins you should be vigilant against your opponents at any time. Because you really deserve those coins! So let's not worry you any more and let's get you into this exciting game right away.
Do not let these things scare you. Actually all you have to do is to answer the questions correctly. Winning coins and grand prize is not at all difficult.
So know the questions grab the coins! We can sum it up. 😄
Come on now it's time to compete! 😃

Show More >

Vayy / What's New in v1.8

Uygulama genel anlamıyla düzenlendi.
Eksiklikler giderildi.
Kararlı sürüm olarak sunuldu.
Bildirim sistemi eklendi.
API sistemleri düzenlendi.
3 Dil desteği eklendi.

Choose Download Locations for Vayy v1.8



Telegram

.

Vayy / Tags

Share Vayy At Social Media

.