A2ZAPK

VOYO.cz3.0.66

VOYO.cz v3.0.66

Downloads: 362


Free

VOYO.cz / Specifications

VOYO.cz / Screenshots

VOYO.cz 3.0.66
Loading... VOYO.cz 3.0.66
Loading... VOYO.cz 3.0.66
Loading... VOYO.cz 3.0.66
Loading... VOYO.cz 3.0.66
Loading... VOYO.cz 3.0.66
Loading... VOYO.cz 3.0.66
Loading... VOYO.cz 3.0.66

VOYO.cz / Description

Aplikace VOYO.cz vám nabízí možnost neomezeně a legálně sledovat české i zahraniční filmy a seriály atraktivní sportovní přenosy a pořady TV Nova nejen na počítači a chytré televizi ale i na Android zařízeních. Za měsíční poplatek máte neomezený přístup ke všem filmům a seriálům z nabídky které neomezeně přehrát – a to vše bez reklam.

Do videoknihovny neustále přibývají nové filmové a seriálové tituly. Pestrá je i škála pořadů TV Nova z nichž ty nejúspěšnější nabízí VOYO dokonce dříve než na televizní obrazovce. VOYO potěší i sportovní fandy kteří si mohou vychutnat exkluzivní sportovní videa a pro nejmenší je zde široká nabídka dětských filmů a seriálů. Díky VOYO navíc získáte přístup k prémiovému obsahu televizních kanálů Nova Sport 1 a Nova Sport 2 kanálu Voyo kanálů Nova Nova International Markíza International Nova Cinema Nova 2 Nova Action a Nova Gold dle aktuálních vysílacích práv a archiv produkce TV Nova.

Aplikace je funkční pouze na zařízeních s Android od verze 4.4 (KitKat)

Upozornění: Vzhledem k různorodosti zařízení se systémem Android různým systémovým nadstavbám od výrobců apod. nejsme schopni 100% garantovat bezproblémovou kompatibilitu se všemi zařízeními dostupnými na trhu. Průběžně monitorujeme různé verze systémů nová zařízení a naši aplikaci budeme i nadále aktualizovat a testovat pro zajištění co nejlepší kompatibility s co největším počtem zařízení.

Ke sledování široké nabídky titulů je zapotřebí být zákazníkem služby Voyo. Předplatné získáte na www.voyo.cz/predplatne. Poté se už jen stačí přihlásit do aplikace Voyo.cz na vašem tabletu či mobilu a užívat si neomezenou zábavu.

Doporučujeme aplikaci Voyo vyzkoušet v rámci našeho 7 denního zkušebního období. V případě potíží máte možnost službu v průběhu 7 denního zkušebního období bezplatně zrušit.

Upozornění: většina titulů knihovny VOYO podléhá licenčním omezením a je dostupná pouze na území České republiky (restrikce GeoIP).
The VOYO.cz application offers you the opportunity to watch Czech and foreign films and series attractive sports broadcasts and TV Nova programs not only on computer and smart TV but also on Android devices. For a monthly fee you have unlimited access to all movies and serials from the offer which is unlimited to play - all without ads.

New movie and serial titles are constantly being added to the video library. There is also a variety of TV Nova programs of which the most successful is VOYO even earlier than on the TV screen. VOYO will also delight sports fans who can enjoy exclusive sports videos and there is a wide range of children's films and series for the youngest. In addition thanks to VOYO you get access to premium content from Nova Sport 1 and Nova Sport 2 Voyo Nova Nova International Markiza International Nova Cinema Nova 2 Nova Action and Nova Gold and TV production archives Nova.

The app works only on Android devices from version 4.4 (KitKat)

Attention: Due to the variety of Android devices different system builders from manufacturers etc. we are not able to 100% guarantee seamless compatibility with all devices available on the market. We continuously monitor different versions of systems keep new devices up to date and test and test our application to ensure the best possible compatibility with as many devices as possible.

You need to be a Voyo customer to watch a wide range of titles. You can get a subscription at www.voyo.cz/predplatne. Then just log in to Voyo.cz on your tablet or mobile and enjoy unlimited fun.

We recommend that you try Voyo within our 7-day trial period. In case of trouble you can cancel the service free of charge during the 7 day trial period.

Note: most of the VOYO library titles are subject to licensing restrictions and are only available in the Czech Republic (GeoIP restriction).

Show More >

VOYO.cz / What's New in v3.0.66

Drobné úpravy.

Choose Download Locations for VOYO.cz v3.0.66



Telegram

.

VOYO.cz / Tags

Share VOYO.cz At Social Media

.