A2ZAPK

Kuran Harflerim1.0

Kuran Harflerim v1.0

Downloads: 400


Free

Kuran Harflerim / Specifications

Kuran Harflerim / Screenshots

Kuran Harflerim 1.0
Loading... Kuran Harflerim 1.0

Kuran Harflerim / Description

"Arkamızda bırakacağımız ve biz ahirete gittikten sonra da hakkımızda hayırlı olacak en güzel şey muhakkak ki 'salih evlat'tır.Evlatlarımıza sahip çıkmak onların dinî eğitim almalarını sağlamak ise bir ebeveynin en önemli görevidir. Biz bu konuda da sizin yanınızda olmak istedik ve çocuklarımızın Kur'ân'ın dünyasına giriş kapısı hükmünde olan Elif-Ba öğrenimini neşeli hale getirdik. ;Öğrenimin ilk safhası olarak Kuran Harfleri uygulaması Hayrat Neşriyat'ın Okul ÖncesiElifBa setinden istifade edilerek hazırlandı. Setin diğer bölümleride çok yakında uygulama olarak mobil dünyada yerini alacak.

İstedik ki çocuklarımız hem Kur'ân öğrensinler hem de eğlensinler.Çocuklarımızı sevindirmek ve arkanızda güzel bir evlat bırakmak sizlerin elinde. Hayrat Neşriyat ve Hay Teknoloji Okul Öncesi Elifba Setini sizin ve çocuklarınız için Google Play mağazasına koydu. Hep beraber yeni nesli inşa etmek için varım diyorsanız sizi misafir etmekten mutluluk duyarız."
"The most beautiful thing that we will leave behind and that will be good for us after we go to the Hereafter is surely the righteous son. Elif-Ba which is the gateway to the world of the Qur'an made learning joyful and the Qur'an Letters application was prepared by taking advantage of Hayrat Neşriyat's Preschool ElifBa set as the first phase of the learning.

We wanted that our children both learn the Qur'an and have fun. It is up to you to please our children and leave a beautiful son behind you. Hayrat Publications and Hay Technology have put Preschool Elifba Set in the Google Play store for you and your children. If you say that I am all together to build a new generation we will be happy to welcome you. "

Show More >

Choose Download Locations for Kuran Harflerim v1.0



Telegram

.

Kuran Harflerim / Tags

Share Kuran Harflerim At Social Media

.