A2ZAPK

Morhipo7.0.10

Morhipo v7.0.10

Downloads: 883


Free

Morhipo / Specifications

Morhipo / Screenshots

Morhipo 7.0.10
Loading... Morhipo 7.0.10
Loading... Morhipo 7.0.10
Loading... Morhipo 7.0.10
Loading... Morhipo 7.0.10
Loading... Morhipo 7.0.10
Loading... Morhipo 7.0.10
Loading... Morhipo 7.0.10
Loading... Morhipo 7.0.10
Loading... Morhipo 7.0.10

Morhipo / Description

Online Alışverişin Kaliteli ve Güvenli Adresi Morhipo!

Morhipo.com’un mobil uygulamasıyla her an her yerde en sevdiğiniz markaların kampanya fırsatlarını takip etmek ve istediğiniz ürünü satın almak çok kolay. Alışverişe dair aradığınız her şeyi yüksek indirimli kampanyalar ve güvenli yöntemlerle satın alabilirsiniz. Giyimden dekorasyona elektronikten kozmetiğe çocuk ürünlerinden spor ekipmanlarına kadar yüzlerce marka ve binlerce ürün mobil uygulamamızda sizi bekliyor. Moda artık cebinizde hem de mobil uygulamaya özel fırsatlarla!

Güvenli Alışveriş
Morhipo mobil uygulaması üzerinden yapacağınız alışverişlerde bilgileriniz daima güvende. Alışverişinizi daha güvenli yapabilmeniz için morhipo.com SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.

Hızlı Gönderi
Hızlı Gönderi siparişlerinizin 24 saat içinde kargoya verildiği ürünlerden oluşan bir hızlı gönderi departmanıdır.

Ücretsiz İade
Boyner Holding güvencesiyle satın aldığınız ürünleri 15 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Kapıda Ödeme
Morhipo.com’dan satın aldığınız 1000 TL’ye kadar olan siparişlerinizde kapıda ödeme seçeneğini kullanabilirsiniz.

Tıkla Gel ile Mağazadan Teslimat
Morhipo.com ve mobil uygulaması üzerinden satın aldığınız ürünleri Boyner ve YKM Mağazaları’ndaki "Tıkla Gel" noktalarından teslim alabilirsiniz.

Mobil Uygulamaya Özel Fırsatlar
Morhipo.com mobil uygulamasıyla sadece alışverişi cebinize taşımakla kalmıyor uygulamaya özel indirim kampanya ve fırsatlarla size özel ayrıcalıklar da sunuyor.

Her İhtiyaca Özel Kategori
Morhipo’da; kadın erkek ayakkabı ve çanta çocuk ev yaşam kozmetik gibi farklı kategorilerde binlerce seçenek sizi bekliyor.
Kadın erkek çocuk hamile ve bebek giyimine dair onlarca kategori yüzlerce marka ve binlerce ürünle alışveriş yapabilirsiniz.
Ayakkabı giyim ve aksesuar alternatifleri; gömlek pantolon ve takım elbiseler; bebeklerin ve çocukların konforunu sağlayacak kıyafetler sporseverler için marka ve ekipmanlar smart casual giyinenler için en şık sneakerlar mobil uygulamamızda.
Gömlekpantolon abiye elbise saat çizme terlik büyük beden kıyafetler mont kaban deri ceket spor ayakkabı sandalet tişört kazak oyuncak bot jean dekorasyon alternatifleri elektronik cihazlar mutfak eşyaları ve ev tekstiline dair her şey Morhipo’da!

Kadın & Erkek Giyim
Yaz ve kış boyunca her sezon kadın-erkek kategorisinde değişen trendleri; Lacoste Tommy Hilfiger Pierre Cardin Kiğılı Ramsey Jack & Jones Avva Network Lufian Ipekyol Koton Fabrika Vero Moda Twist Beymen Setre LC Waikiki Mavi ve Swarovski indirimlerini Morhipo’nun mobil uygulamasında keşfedebilirsiniz.

Ayakkabı & Çanta
Kombinlerinizi tamamlayacak ayakkabı ve çantalar için; İnci Bambi Divarese Elle Beta Kemal Tanca Nine West Harley Davidson Caterpillar gibi klasik veya casual şıklığı sunan alternatifleri inceleyin.

Spor Giyim
Spor ve outdoor tutkularına kadar herkesin konforunu sağlayabilecek markalar Morhipo’da: Nike Adidas New Balance Hummel Puma Skechers Reebok Under Armour Puma The North Face Columbia Jack Wolfskin.

Ev & Yaşam
Yaşam alanınız için Arçelik Tchibo Philips Paşabahçe Tefal Arzum Braun Schafer ürünlerini Morhipo’ya özel fırsatlarla alabilirsiniz.

Kozmetik
Cilt ve saç bakımı güzellik kozmetik ve makyaj alanında Estee Lauder Clinique Golden Rose Kerastase Lancome Max Factor Calvin Klein’ın tüm ürünleri ve %100 orijinal parfüm seçenekleriyse özel kampanyalarla satışta!

Çocuk & Bebek Giyim
Panço Koton Kids B&G Sunny Baby Baby Jem gibi çocukları düşünen markalarsa indirimler ve mobil uygulamaya özel fırsatlarla sepetinize girmeyi bekliyor!

Hopi Fırsatları
Morhipo.com mobil uygulamasında yapacağınız alışverişlerde ekstra indirim ve puan kazanmak için Hopi’yi kullanabilirsiniz.

Boyner Grup güvencesi Morhipo.com ve mobil uygulamasının sunduğu indirimlerle alışverişi kazançlı ve keyifli hale getiriyor.

Show More >

Morhipo / What's New in v7.0.10

Daha iyi alışveriş deneyimi için uygulamamızı güncellemeye devam ediyoruz! Geri bildirimlerinizden yola çıkarak yeni düzenlemeler yaptık.

Uygulamamıza dair düşüncelerinizi "İletişim" kısmındaki "Geri Bildirimde Bulun" butonu ile paylaşabilirsiniz.

Choose Download Locations for Morhipo v7.0.10



Telegram

.

Morhipo / Tags

Share Morhipo At Social Media

.