A2ZAPK

VOYO.cz5.2.1

VOYO.cz v5.2.1

Downloads: 1777


Free

VOYO.cz / Specifications

VOYO.cz / Screenshots

VOYO.cz 5.2.1
Loading... VOYO.cz 5.2.1
Loading... VOYO.cz 5.2.1
Loading... VOYO.cz 5.2.1
Loading... VOYO.cz 5.2.1

VOYO.cz / Description

Voyo nabízí přes 2 500 filmů a seriálů které si díky naší aplikaci můžete pustit kdykoli a kdekoli. Oblíbené pořady TV Nova najdete na Voyo dokonce dříve než v TV. Pro naše nejmenší diváky máme připravenou širokou škálu filmů a seriálů pro děti. To vše si můžete na Voyo užít v klidu bez rušivých reklam. Sportovní fanoušky potěší bohatá nabídka exkluzivních sportovních přenosů a možnost sledovat prémiové kanály Nova Sport 1 a Nova Sport 2.

Pro využívání nabídky Voyo je potřeba registrace na webu https://voyo.nova.cz/ Vyzkoušejte prvních 7 dní zdarma!

Aplikace je podporována pro zařízení s operačním systémem Android 6 a vyšší.

Sledování titulů je možné v rámci celé EU/EEA. Pro využívání služby Voyo mimo území ČR je třeba mít trvalý pobyt na území České republiky a uhradit plné předplatné.
Voyo offers over 2500 movies and series which you can watch anytime and anywhere thanks to our application. You can find your favorite TV Nova shows on Voyo even earlier than on TV. We have prepared a wide range of films and series for children for our youngest viewers. You can enjoy all this on Voyo in peace without disturbing advertisements. Sports fans will enjoy the rich offer of exclusive sports broadcasts and the opportunity to watch the premium channels Nova Sport 1 and Nova Sport 2.

To use the Voyo offer you need to register on the website https://voyo.nova.cz/ Try the first 7 days for free!

The application is supported for devices with Android 6 and higher.

Watching titles is possible throughout the EU / EEA. To use the Voyo service outside the Czech Republic you must have a permanent residence in the Czech Republic and pay a full subscription.

Show More >

VOYO.cz / What's New in v5.2.1

Možnost odebrat položku z rozsledovaných

Choose Download Locations for VOYO.cz v5.2.1



Telegram

.

VOYO.cz / Tags

Share VOYO.cz At Social Media

.