A2ZAPK

Magio GO3.5.1

Magio GO v3.5.1

Downloads: 274


Free

Magio GO / Specifications

Magio GO / Screenshots

Magio GO 3.5.1
Loading... Magio GO 3.5.1
Loading... Magio GO 3.5.1
Loading... Magio GO 3.5.1
Loading... Magio GO 3.5.1
Loading... Magio GO 3.5.1
Loading... Magio GO 3.5.1
Loading... Magio GO 3.5.1
Loading... Magio GO 3.5.1
Loading... Magio GO 3.5.1

Magio GO / Description

Magio GO je televízia cez internet vďaka ktorej môžete sledovať TV vysielanie a filmy z Videopožičovne cez váš smartfón alebo tablet.

• Sledovanie viac ako 60 TV kanálov v HD aj SD kvalite.
• Prehľadný TV Program so 7 dňovým archívom až 20 kanálov.
• Vytváranie a sledovanie nahrávok na vybraných kanáloch s priestorom až do 60 hodín (so službou Magio Archív a v závislosti od balíčka Magio GO).
• Videopožičovňa – stovky domácich a zahraničných filmov pre predplatiteľov s balíčkom Magio Kino.
• Množstvo zaujímavých funkcií – napr. Pokračovať v sledovaní Miniprehrávač ovládanie gestami na mobilných zariadeniach a mnoho ďalších
• Sledovanie cez 3G/4G alebo Wi-Fi až na 4 zariadeniach súčasne.
• Žiadne registračné formuláre - objednajte si službu a my vám pošleme vaše prihlasovacie údaje.

Info pre zákazníkov Magio Televízie
Pokiaľ už ste zákazník Magio Televízie za službu Magio GO neplatíte. Navyše cez aplikáciu si môžete aj mimo domova nastaviť nahrávanie do vášho Magio Boxu a využívať Videopožičovňu aj priamo v aplikácii pokiaľ už máte zakúpenú službu Magio Kino.

Objednávka a aktivácia
Pre používanie aplikácie si objednajte službu Magio GO na webe www.telekom.sk/magiogo telefonicky na 0800 123 456 alebo v Telekom centre. Po objednaní aplikácie dostanete obratom prihlasovacie údaje smskou alebo emailom prihlásite sa a môžete Magio GO naplno využívať.

Dostupnosť a kompatibilita
Aplikácia je dostupná pre mobilné telefóny a tablety s verziou operačného systému 6 alebo vyšší a pre televízory s operačným systémom Android TV 7 alebo vyšší. Z dôvodu ochrany obsahu (DRM) aplikácia Magio GO nefunguje korektne na zariadeniach na ktorých bol vykonaný „root - na týchto zariadeniach sa prehrávanie TV nespustí.

Na aplikácii Magio GO neustále pracujeme a budeme ju aj naďalej vylepšovať. Svoje podnety nám môžete posielať na emailovú adresu: [email protected]
Magio GO is an internet TV thanks to which you can watch TV broadcasts and movies from the Video Rental via your smartphone or tablet.

• Watch more than 60 TV channels in HD and SD quality.
• Clear TV Program with a 7-day archive of up to 20 channels.
• Create and watch recordings on selected channels with a space of up to 60 hours (with the Magio Archive service and depending on the Magio GO package).
• Video rental - hundreds of domestic and foreign films for subscribers with the Magio Kino package.
• A number of interesting functions - e.g. Continue watching Mini Player gesture control on mobile devices and much more
• Watch via 3G / 4G or Wi-Fi on up to 4 devices simultaneously.
• No registration forms - order the service and we will send you your login details.

Info for Magio Television customers
If you are already a Magio Television customer you do not pay for the Magio GO service. In addition through the application you can set up recording to your Magio Box outside the home and use the Video Rental directly in the application if you have already purchased the Magio Kino service.

Order and activation
To use the application order the Magio GO service on the website www.telekom.sk/magiogo by phone at 0800 123 456 or in the Telekom center. After ordering the application you will immediately receive login details by text message or email log in and you can make full use of Magio GO.

Availability and compatibility
The application is available for mobile phones and tablets with operating system version 6 or higher and for TVs with Android TV operating system 7 or higher. Due to content protection (DRM) Magio GO does not work correctly on devices on which "root" has been performed - TV playback will not start on these devices.

We're constantly working on Magio GO and will continue to improve it. You can send us your suggestions to the email address: [email protected]

Show More >

Magio GO / What's New in v3.5.1

Drobné opravy

Choose Download Locations for Magio GO v3.5.1



Telegram

.

Magio GO / Tags

Share Magio GO At Social Media

.